Giriş Kayıt
Eugene Lee

Eugene Lee


Yapım Tasarımcısı, Oyuncu, Kostüm Tasarımcısı

Eugene Lee, yapım tasarımcısı, oyuncu, kostüm tasarımcısı.

Saturday Night Live (1975), The Tonight Show Starring Jimmy Fallon (2014), Easy Money (1983), 42. Caddedeki Vanya (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Eugene 'Bud' Lee
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Belgesel Oyuncu 6.7 306
2014 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.5 13,639
2013 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.3 184
2013 Dram Yapım Tasarımcısı 6.1 610

Aydaki Adam
1999 Biyografi Çeşitli 7.4 114,925

42. Caddedeki Vanya
1994 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.4 3,893
1988 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.9 1,120
1983 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.3 6,935

Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi
1982 Müzikal Yapım Tasarımcısı 8.4 3,211
1982 Suç Yapım Tasarımcısı 6.5 2,582
1975 Komedi Yapım Tasarımcısı
Kostüm Tasarımcısı
8.1 38,388
Film Altyazıları
Hunter Killer (8,417) A Star Is Born (4,884) Bohemian Rhapsody (2,619) Keepers (2,475) Suspiria (2,094) Museo (1,657) Ashes in the Snow (1,402) First Man (1,087) Revenger (1,051) Venom (1,019)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,340) Vikings (4,455) The Flash (1,854) Luther (1,596) The Blacklist (1,331) The Big Bang Theory (1,243) Black Mirror (1,217) Friends (1,034) Peaky Blinders (1,020) La casa de papel (991)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019