Giriş Kayıt
Corey Lee

Corey Lee (49)


Kameraman

Corey Lee, 12 Ağustos 1969 Edmonton, Alberta, Kanada doğumlu kameraman.

(2005) Brokeback Dağı (2005), (2010) Tucker ve Dale İblise Karşı (2010), (1999) Mystery, Alaska (1999), (2002) Ararat (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Ağustos 1969
Doğum Yeri: Edmonton, Alberta, Kanada
Diğer Bir İsmi: F. Corey Lee
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tucker ve Dale İblise Karşı
2010 41 Komedi Kameraman 7.6 149,807

Kalbimi Oraya Gömün
2007 38 Dram Kameraman 7.2 5,375

Brokeback Dağı
2005 36 Dram Kameraman 7.7 291,784

Çılgın Noel Baba
2005 36 Komedi Kameraman 5.4 8,024
2003 34 Western Kameraman 7.2 1,925
2002 33 Dram Kameraman 6.6 10,931

Kar Köpekleri
2002 33 Macera Kameraman 5.1 22,862
2002 33 Western Kameraman 6.8 531

Tabana Kuvvet
2001 32 Macera Kameraman 6.4 100,795
2001 32 Dram Kameraman 6.9 1,185

İhtirasın Bedeli
2000 31 Dram Kameraman 6.5 5,654

Kar Tatili
2000 31 Macera Kameraman 5.0 10,379
2000 31 Western Kameraman 6.0 571
1999 30 Komedi Kameraman 6.7 23,943
1999 30 Western Kameraman 6.9 4,011

İhanet
1997 28 Macera Kameraman 6.9 62,179
1997 28 Aksiyon Kameraman 6.3 6,103
1996 27 Suç Kameraman 6.3 778
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,256) Origin (3,821) The Big Bang Theory (3,248) Supernatural (3,228) Titans (1,848) Doctor Who (1,835) The Last Ship (1,344) Outlander (1,179) Better Call Saul (1,178) La Casa de Papel (1,116)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018