Giriş Kayıt
Corey Lee

Corey Lee (49)


Kameraman

Corey Lee, 12 Ağustos 1969 Edmonton, Alberta, Kanada doğumlu kameraman.

(2005) Brokeback Dağı (2005), (2010) Tucker ve Dale İblise Karşı (2010), (1999) Mystery, Alaska (1999), (2002) Ararat (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Ağustos 1969
Doğum Yeri: Edmonton, Alberta, Kanada
Diğer Bir İsmi: F. Corey Lee
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tucker ve Dale İblise Karşı
2010 41 Komedi Kameraman 7.6 150,992

Kalbimi Oraya Gömün
2007 38 Dram Kameraman 7.2 5,433

Brokeback Dağı
2005 36 Dram Kameraman 7.7 294,125

Çılgın Noel Baba
2005 36 Komedi Kameraman 5.4 8,329
2003 34 Western Kameraman 7.2 1,945
2002 33 Dram Kameraman 6.6 10,945

Kar Köpekleri
2002 33 Macera Kameraman 5.1 23,146
2002 33 Western Kameraman 6.8 537

Tabana Kuvvet
2001 32 Macera Kameraman 6.4 101,329
2001 32 Dram Kameraman 6.9 1,189

İhtirasın Bedeli
2000 31 Dram Kameraman 6.5 5,686

Kar Tatili
2000 31 Macera Kameraman 5.0 10,548
2000 31 Western Kameraman 6.1 574
1999 30 Komedi Kameraman 6.7 24,116
1999 30 Western Kameraman 6.9 4,054

İhanet
1997 28 Macera Kameraman 6.9 62,669
1997 28 Aksiyon Kameraman 6.3 6,182
1996 27 Suç Kameraman 6.3 786
Dizi Altyazıları
Vikings (8,382) True Detective (6,159) The Punisher (3,995) Supernatural (3,311) The Big Bang Theory (2,986) Gotham (2,302) The Blacklist (1,797) Outlander (1,614) Star Trek: Discovery (1,509) Luther (1,355)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019