Giriş Kayıt
Chai Lee

Chai Lee


Oyuncu, Dublör

Canton, China, Canton, Çin doğumlu oyuncu, dublör.

Gerçek İsmi: Canton, China
Doğum Yeri: Canton, Çin
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Geçmişin Gölgesinde
1998 Suç Dublör 8.5 938,456
1989 Komedi Oyuncu 7.6 3,922

Senin Gözlerin İçin
1981 Aksiyon Oyuncu 6.8 82,847
1981 Komedi Oyuncu 7.2 12,009
1976 Macera Oyuncu 3.4 404

"Uzay 1999"
1975 Macera Oyuncu 7.4 6,096
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019