Giriş Kayıt
Alan Lee

Alan Lee (71)


Sanat Bölümü, Oyuncu, Set Dekoratörü, Görsel Efekt

Alan Lee, 20 Ağustos 1947 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu sanat bölümü, oyuncu, set dekoratörü, görsel efekt.

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü (2003) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Ağustos 1947
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı
2014 67 Macera Sanat Bölümü 7.4 438,844

Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları
2013 66 Macera Sanat Bölümü 7.8 565,780

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 65 Macera Sanat Bölümü 7.9 719,823

Cennetimden Bakarken
2009 62 Dram Görsel Efekt 6.7 145,700

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 58 Macera Görsel Efekt
Sanat Bölümü
6.9 340,265
2005 58 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 367,345
2004 57 Müzik Oyuncu 6.4 1,170

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 56 Macera Set Dekoratörü
Sanat Bölümü
8.9 1,496,449

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule
2002 55 Macera Sanat Bölümü
Oyuncu
Set Dekoratörü
8.7 1,353,159
2001 Belgesel Oyuncu 7.1 621

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği
2001 54 Macera Sanat Bölümü
Oyuncu
Set Dekoratörü
8.8 1,512,238
1998 Macera Sanat Bölümü 7.1 19,389

Viking Erik
1989 42 Komedi Sanat Bölümü 6.2 12,108

Efsane
1985 38 Fantastik Sanat Bölümü 6.5 54,974
Dizi Altyazıları
Chernobyl (34,453) Game of Thrones (12,769) The 100 (3,516) Black Mirror (2,371) Warrior (2,338) Big Little Lies (1,776) The Big Bang Theory (1,347) Vikings (1,344) Swamp Thing (1,322) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,286)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019