Giriş Kayıt
Arik Leibovitch

Arik Leibovitch


Editör, Editör

Arik Leibovitch, editör, editör.

Bandonun Ziyareti (2007), Lübnan (2009), Foxtrot (2017), Motivasyon Sıfır (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Arik Leibovich - Lahav | Arik Lahav | Aric Lahav-L
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Editör 7.4 4,746
2017 Dram Editör 6.6 29
2016 Komedi Editör 7.0 76
2015 Dram Editör 7.4 285
2014 Dram Editör 6.3 122
2014 Dram Editör 5.3 105
2014 Belgesel Editör 8.0 2,759

Motivasyon Sıfır
2014 Komedi Editör 7.3 3,621
2013 Dram Editör 6.4 88
2012 Dram Editör 6.1 517
2011 Belgesel Editör 7.4 1,092

Takas
2011 Dram Editör 6.3 258
2010 Belgesel Editorial Department 7.4 156

Lübnan
2009 Dram Editör 6.9 10,470

Bandonun Ziyareti
2007 Komedi Editör 7.6 12,143
2003 Dram Editör 6.4 49
2003 Dram Editör 6.5 94
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019