Giriş Kayıt
Sharon Leal

Sharon Leal (51)


Oyuncu

Sharon Leal, 17 Ekim 1972 Tucson, Arizona, ABD doğumlu oyuncu.

Bev Land ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Neden Evlendim (2007), Soul Men (2008), Neden Evlendim 2 (2010), Boston Public (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Ekim 1972
Doğum Yeri: Tucson, Arizona, ABD
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
Boyu: 1.73 m
9.5 (4 Oy)
  • Currently 190/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (37)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 51 Dram Oyuncu 8.6 30
2022 Dram Oyuncu 7.0 5,413
2021 49 Komedi Oyuncu    
2020 48 Suç Oyuncu 4.2 76
2020 Dram Oyuncu 6.8 1,292
2018 46 Dram Oyuncu 5.9 5,023
2018 Suç Oyuncu 6.7 8,763
2018 46 Dram Oyuncu 3.3 25
2017 45 Dram Oyuncu 5.5 352
2016 Dram Oyuncu 6.1 4,850
2016 Dram Oyuncu 7.4 1,390
2015 Aksiyon Oyuncu 6.2 129,110

Müptela
2014 42 Dram Oyuncu 5.0 12,141
2014 42 Dram Oyuncu 6.3 2,201
2013 41 Gerilim Oyuncu 4.2 366
2012 40 Dram Oyuncu 5.1 666
2011 Komedi Oyuncu 8.4 472,159

Ufak Cinayetler
2011 39 Dram Oyuncu 5.0 1,076
2011 Dram Oyuncu 7.9 129,776
2010 Komedi Oyuncu 6.7 10,888

Neden Evlendim 2
2010 38 Komedi Oyuncu 4.7 10,207
2008 36 Komedi Oyuncu 6.4 11,618

Devriye
2008 36 Suç Oyuncu 5.5 3,041
2007 35 Komedi Oyuncu 6.4 10,427

Neden Evlendim
2007 35 Komedi Oyuncu 5.9 13,729
2007 35 Gerilim Oyuncu 5.0 525
2007 Komedi Oyuncu 6.8 28,731

Rüya Kızlar
2006 34 Dram Oyuncu 6.6 76,962
2000 28 Komedi Oyuncu 6.0 90
2000 Komedi Oyuncu 7.3 6,256
1981 News Oyuncu 3.6 2,743
1952 Dram Oyuncu 6.5 1,839
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024