Giriş Kayıt
Bernie Leadon

Bernie Leadon (76)


Oyuncu, Müzisyen

Bernie Leadon, 19 Temmuz 1947 Minneapolis, Minnesota, ABD doğumlu oyuncu, müzisyen.

Bir Otostopçunun Galaksi Rehberi (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Temmuz 1947
Doğum Yeri: Minneapolis, Minnesota, ABD
Diğer Bir İsmi: The Flying Burrito Brothers
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Müzik Oyuncu 6.1 94
2013 66 Belgesel Oyuncu 8.2 2,799
2003 56 Belgesel Oyuncu 7.5 2,404
1981 Komedi Müzik 8.0 11,653
1970 23 Belgesel Oyuncu 7.8 12,785
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024