Giriş Kayıt
René Le Vant

René Le Vant


Oyuncu

René Le Vant, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Rene Le Vant | Rene LeVant | René LeVant | Rene Le
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Oyuncu 7.0 23
1993 Animasyon Oyuncu 6.1 12,176
1993 Dram Oyuncu 7.8 8,617
1982 Komedi Oyuncu 5.6 1,255
1981 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.3 459
1981 Macera Oyuncu 6.0 395

Soğan Tarlası
1979 Suç Oyuncu 6.9 4,094

Rocky 2
1979 Dram Oyuncu 7.2 167,399

Yumruk
1978 Dram Oyuncu 6.4 6,407

Sekiz Çocuklu Aile
1977 Oyuncu 6.5 2,120
1977 Komedi Oyuncu 8.2 5,229
Dizi Altyazıları
True Detective (7,061) Vikings (5,682) The Punisher (2,560) Shameless (2,137) The Big Bang Theory (2,014) Supernatural (1,970) Outlander (1,787) Gotham (1,389) The Blacklist (1,236) Black Mirror (1,163)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019