Giriş Kayıt
René Le Vant

René Le Vant


Oyuncu

René Le Vant, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Rene Le Vant | Rene LeVant | René LeVant | Rene Le
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Oyuncu 7.2 11
1993 Animasyon Oyuncu 6.1 10,954
1993 Dram Oyuncu 7.8 7,775
1982 Komedi Oyuncu 5.5 1,071
1981 Bilim-Kurgu Oyuncu    
1981 Macera Oyuncu 6.1 322

Soğan Tarlası
1979 Suç Oyuncu 6.9 3,587

Rocky 2
1979 Dram Oyuncu 7.2 162,231

Yumruk
1978 Dram Oyuncu 6.4 5,885
1977 Komedi Oyuncu 8.2 5,100
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,503) Shameless (3,876) Bodyguard (2,266) Fear the Walking Dead (1,643) Castle Rock (1,624) Suits (1,358) The First (1,202) La Casa de Papel (1,104) The 100 (1,064) Mayans M.C. (869)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018