Giriş Kayıt
Lieneke le Roux

Lieneke le Roux (64)


Oyuncu

Engelina Cornelia Maria le Roux, 31 Mart 1955 Groningen, Groningen, Hollanda doğumlu oyuncu.

Ik ook van jou (2013) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Engelina Cornelia Maria le Roux
Doğum Tarihi: 31 Mart 1955
Doğum Yeri: Groningen, Groningen, Hollanda
Diğer Bir İsmi: Lineke Le Roux
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Oyuncu 7.5 116
2016 Dram Oyuncu 6.9 223
2014 59 Dram Oyuncu 6.9 91
2012 Aksiyon Oyuncu 6.8 400
2010 Biyografi Oyuncu 6.8 64
2009 Dram Oyuncu 6.4 73
2006 51 Oyuncu 6.8 179
2005 Komedi Oyuncu 6.5 34
1990 Komedi Oyuncu 6.4 144
1990 Dram Oyuncu 6.7 96
Dizi Altyazıları
Chernobyl (34,453) Game of Thrones (12,769) The 100 (3,516) Black Mirror (2,371) Warrior (2,338) Big Little Lies (1,776) The Big Bang Theory (1,347) Vikings (1,344) Swamp Thing (1,322) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,286)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019