Giriş Kayıt
Jean-Louis Le Goff

Jean-Louis Le Goff


Oyuncu

Jean-Louis Le Goff, oyuncu.

(1975) Şehrin Üzerinde Korku (1975), (1958) Zehir Hafiye (1958), (1978) Je suis timide... mais je me soigne (1978), (1977) La 7ème compagnie au clair de lune (1977) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Le Goff de la Comédie Française | J.L. Le Goff | J
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1978 Komedi Oyuncu 6.6 1,168
1977 Komedi Oyuncu 6.2 1,071

Şehrin Üzerinde Korku
1975 Aksiyon Oyuncu 7.0 2,618
1966 Dram Oyuncu 7.0 367
1963 Suç Oyuncu 6.3 368
1963 Suç Oyuncu 6.7 104
1960 Oyuncu 6.8 94

Zehir Hafiye
1958 Suç Oyuncu 7.3 1,231
1957 Dram Oyuncu 7.0 279
1956 Dram Oyuncu 7.5 931
1954 Oyuncu 6.2 43
1954 Suç Oyuncu 6.0 106
1952 Komedi Oyuncu 7.3 188
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019