Giriş Kayıt
Christine Le Goff

Christine Le Goff


Yapımcı, Yönetmen Asistanı

Christine Le Goff, yapımcı, yönetmen asistanı.

Diğer Bir İsmi: Christine Legoff
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Belgesel Yapımcı 8.1 23
2009 Belgesel Yapımcı 8.2 38

Uzaklardaki Vahşi Mavilik
2005 Bilim-Kurgu Yapımcı 6.3 3,090
2001 Suç Yapımcı 8.0 3,909
2000 Komedi 6.5 9,424
1991 Korku Yönetmen Asistanı 5.5 248
1974 Belgesel Yapımcı 8.8 1,865
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,376) A Star Is Born (3,512) Bohemian Rhapsody (3,469) Suspiria (1,703) IO (1,519) Close (1,472) Keepers (1,262) The Girl in the Spider's Web (1,213) Museo (1,057) Venom (1,004)
Dizi Altyazıları
Vikings (8,044) True Detective (7,072) Luther (2,898) The Punisher (2,420) The Flash (2,183) The Big Bang Theory (1,363) The Blacklist (1,305) Black Mirror (1,160) Project Blue Book (1,118) Peaky Blinders (1,104)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019