Giriş Kayıt
Ana Layevska

Ana Layevska (36)


Oyuncu

Anna Laevski Rastsvetaeva, 10 Ocak 1982 Kiev, Ukrainian SSR, USSR [bugünkü Ukraine] doğumlu oyuncu.

Cantinflas (2014) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Anna Laevski Rastsvetaeva
Doğum Tarihi: 10 Ocak 1982
Doğum Yeri: Kiev, Ukrainian SSR, USSR [bugünkü Ukraine]
Diğer Bir İsmi: Ana Laevska
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 36 Romantik Oyuncu    
2018 36 Komedi Oyuncu 2.6 5
2014 32 Biyografi Oyuncu 6.6 3,166
2014 32 Bilim-Kurgu Oyuncu    
2008 26 Komedi Oyuncu 6.2 573
2006 24 Komedi Oyuncu 6.1 836
2001 19 Dram Oyuncu    
1985 Suç Oyuncu 5.9 111
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,791) Suits (1,694) The Sinner (1,538) Shameless (1,460) La Casa de Papel (1,305) Fear the Walking Dead (1,290) Castle Rock (1,187) Bodyguard (1,168) Mayans M.C. (1,150) The 100 (1,047)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018