Giriş Kayıt
Jacque Lawson

Jacque Lawson


Casting, Oyuncu, Oyuncu Yönetmeni

Jacque Lawson, casting, oyuncu, oyuncu yönetmeni.

Köpeğini Kaybedenler Kulübü (2007), Ping Pong Playa (2007), Puma Kulübü (2007), Straight-Jacket (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Reality-TV Casting 5.2 292

Operasyon: Argo
2012 Dram Casting 7.7 515,409
2012 Komedi Oyuncu 4.4 1,149

Sevgili Kardeşim
2010 Aile Casting 6.4 700
2010 Kısa Metraj Oyuncu
Oyuncu Yönetmeni
   
2007 Komedi Casting 6.0 2,696

Puma Kulübü
2007 Komedi Casting 4.2 3,117

Köpeğini Kaybedenler Kulübü
2007 Komedi Casting 6.1 5,438

Özgürlük Yazarları
2007 Biyografi Casting 7.5 59,636

Çete
2006 Suç Casting 6.9 37,707

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Casting 6.5 373,158

Terminal
2004 Komedi Casting 7.3 348,757
2004 Komedi Casting 6.7 718

Tabana Kuvvet
2001 Macera Oyuncu 6.4 100,136

Beyaz Şeytan
2001 Biyografi Oyuncu 7.6 217,705

Gün Batımından Şafağa
1996 Aksiyon Oyuncu 7.3 248,311
Film Altyazıları
Upgrade (9,011) Deadpool 2 (5,763) Tag (4,038) Avengers: Infinity War (3,138) Skyscraper (2,949) Adrift (2,376) The Endless (1,826) Down a Dark Hall (1,371) Ah-ga-ssi (749) Bad Samaritan (651)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (2,611) La casa de papel (1,972) The 100 (1,777) Better Call Saul (1,433) Yellowstone (1,330) Suits (1,048) Vikings (1,020) Friends (989) Westworld (955) Black Mirror (931)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018