Giriş Kayıt
Jacque Lawson

Jacque Lawson


Casting, Oyuncu, Oyuncu Yönetmeni

Jacque Lawson, casting, oyuncu, oyuncu yönetmeni.

Köpeğini Kaybedenler Kulübü (2007), Ping Pong Playa (2007), Puma Kulübü (2007), Straight-Jacket (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Reality-TV Casting 5.2 292

Operasyon: Argo
2012 Dram Casting 7.7 519,308
2012 Komedi Oyuncu 4.4 1,304

Sevgili Kardeşim
2010 Aile Casting 6.4 748
2010 Kısa Metraj Oyuncu
Oyuncu Yönetmeni
   
2007 Komedi Casting 6.0 2,825

Puma Kulübü
2007 Komedi Casting 4.2 3,227

Köpeğini Kaybedenler Kulübü
2007 Komedi Casting 6.1 5,758

Özgürlük Yazarları
2007 Biyografi Casting 7.5 60,146

Çete
2006 Suç Casting 6.9 39,332

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Casting 6.5 375,962

Terminal
2004 Komedi Casting 7.3 352,082
2004 Komedi Casting 6.6 748

Tabana Kuvvet
2001 Macera Oyuncu 6.4 100,602

Beyaz Şeytan
2001 Biyografi Oyuncu 7.6 218,806

Gün Batımından Şafağa
1996 Aksiyon Oyuncu 7.3 250,428
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,347) Supernatural (3,923) The Big Bang Theory (2,429) The Flash (2,315) Shameless (1,904) Better Call Saul (1,837) Arrow (1,760) Titans (1,154) A Discovery of Witches (1,145) Manifest (1,067)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018