Giriş Kayıt
Jacque Lawson

Jacque Lawson


Casting, Oyuncu, Oyuncu Yönetmeni

Jacque Lawson, casting, oyuncu, oyuncu yönetmeni.

Köpeğini Kaybedenler Kulübü (2007), Ping Pong Playa (2007), Puma Kulübü (2007), Straight-Jacket (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Reality-TV Casting 5.1 316

Operasyon: Argo
2012 Dram Casting 7.7 522,411
2012 Komedi Oyuncu 4.4 1,315

Sevgili Kardeşim
2010 Aile Casting 6.4 751
2010 Kısa Metraj Oyuncu
Oyuncu Yönetmeni
   
2007 Komedi Casting 6.0 2,842

Puma Kulübü
2007 Komedi Casting 4.2 3,248

Köpeğini Kaybedenler Kulübü
2007 Komedi Casting 6.1 5,795

Özgürlük Yazarları
2007 Biyografi Casting 7.5 60,530

Çete
2006 Suç Casting 6.9 40,105

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Casting 6.5 378,181

Terminal
2004 Komedi Casting 7.3 354,940
2004 Komedi Casting 6.6 753

Tabana Kuvvet
2001 Macera Oyuncu 6.4 100,939

Beyaz Şeytan
2001 Biyografi Oyuncu 7.6 219,762

Gün Batımından Şafağa
1996 Aksiyon Oyuncu 7.3 252,593
Dizi Altyazıları
Vikings (6,347) Supernatural (2,809) Titans (2,664) The Flash (2,329) Arrow (2,206) Doctor Who (1,614) The Gifted (1,417) Outlander (1,361) The Big Bang Theory (1,286) La Casa de Papel (1,168)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018