Giriş Kayıt
Denis Lawson

Denis Lawson (71)


Oyuncu

Denis Stamper Lawson, 27 Eylül 1947 Crieff, Perthshire, Scotland, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Sheila Gish ile evlendi. 35 yılın ardından 2005 yılının Mart ayında boşandılar.

Ölüm Makinesi (2013), Yerel Kahraman (1983), Bleak House (2005), Jekyll (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Denis Stamper Lawson
Doğum Tarihi: 27 Eylül 1947
Doğum Yeri: Crieff, Perthshire, Scotland, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Dennis Lawson
Burcu: Terazi
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 7.3 1,120

Ölüm Makinesi
2013 66 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.1 28,758
2013 66 Dram Oyuncu 6.0 1,944

Koşulsuz Sevgi
2012 65 Dram Oyuncu 7.3 12,566
2012 Aksiyon Oyuncu 7.7 8,779

Yeryüzündeki Son Aşk
2011 64 Dram Oyuncu 7.1 51,201
2011 Dram Oyuncu 7.5 1,451
2010 Komedi Oyuncu 6.5 95
2010 Belgesel Oyuncu 7.1 28
2009 62 Biyografi Oyuncu 6.7 1,297
2009 62 Komedi Oyuncu 5.6 153

Kalıpları Kırmak
2009 62 Dram Oyuncu 7.0 118
2008 Suç Oyuncu 7.8 1,448
2007 60 Suç Oyuncu 7.3 1,033
2007 Suç Oyuncu 8.2 6,974
2005 Dram Oyuncu 8.4 7,982
2003 Komedi Oyuncu 7.8 4,356
2002 Belgesel Oyuncu 6.8 38
2002 Komedi Oyuncu 6.4 72
1999 Talk-Show Oyuncu 2.6 895
1999 Dram Oyuncu 5.8 1,513
1998 51 Macera Oyuncu 8.2 3,577
1996 Suç Oyuncu 7.3 2,065

Yıldız Savaşları Bölüm VI: Jedi'ın Dönüşü
1983 36 Aksiyon Oyuncu 8.3 862,934

Yerel Kahraman
1983 36 Komedi Oyuncu 7.4 18,677

Yıldız Savaşları Bölüm V: İmparatorun Dönüşü
1980 33 Aksiyon Oyuncu 8.7 1,053,715
1980 Dram Oyuncu 7.7 147

Yıldız Savaşları Bölüm IV: Yeni Bir Umut
1977 30 Aksiyon Oyuncu 8.6 1,122,856

Tedbir
1977 30 Dram Oyuncu 7.9 2,754
1977 30 Macera Oyuncu 6.8 2,262

Mahşerin Dölü
1977 30 Dram Oyuncu 5.3 953
1976 Dram Oyuncu 6.1 8
1970 Dram Oyuncu 7.6 197
Dizi Altyazıları
Chernobyl (30,371) Game of Thrones (11,233) The 100 (3,331) Black Mirror (2,166) Warrior (2,082) Big Little Lies (1,578) Vikings (1,221) The Big Bang Theory (1,166) Jessica Jones (1,151) The Blacklist (1,086)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019