Giriş Kayıt
Joel Lawrence

Joel Lawrence (66)


Oyuncu

Joel List, 23 Kasım 1932 The Bronx, New York, ABD doğumlu oyuncu.

Roadracers (1959) yapımıyla biliniyor.

Joel Lawrence, 23 Mayıs 1999 tarihinde (66 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Joel List
Doğum Tarihi: 23 Kasım 1932
Ölüm Tarihi: 23 Mayıs 1999
Doğum Yeri: The Bronx, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: J.H. Lawrence
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1985 53 Suç Oyuncu    
1984 Oyuncu 4.2 18
1977 45 Biyografi Oyuncu 6.7 450
1973 41 Korku Oyuncu    
1973 Oyuncu 7.5 649
1971 Aksiyon Oyuncu 6.7 2,128

Görevimiz Tehlike
1966 Aksiyon Oyuncu 8.0 6,602
1965 Dram Oyuncu 7.5 726

Korkunç İhtiras
1964 32 Dram Oyuncu 6.5 1,747
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018