Giriş Kayıt
David Lawrence

David Lawrence


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

David Nessim Lawrence, müzisyen, müzisyen, oyuncu.

Amerikan Pastası (1999), Amerikan Pastası 2 (2001), Kaçıklar Üniversitesi (2002), Jericho (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: David Nessim Lawrence
Diğer Bir İsmi: David N. Lawrence
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Müzik 3.7 748
2017 Aksiyon Müzik 6.6 4,847
2016 Belgesel Müzik 7.1 310
2015 Aksiyon Müzik 6.4 11,705
2015 Aile Müzik 6.3 2,747

Gençlik Plajı Filmi
2013 Aile Müzik 5.9 7,938
2012 Komedi Müzik 8.0 5,699
2011 Aksiyon Müzik 5.1 1,036
2011 Komedi Müzik 6.5 3,967
2010 Aile Müzik 6.2 10,952
2009 Komedi Müzik 5.6 2,025

Amerikan Pastası: Aşk Kitabı
2009 Komedi Müzik
Müzik
4.8 39,660
2009 Dram Müzik 7.1 1,603
2009 Dram Müzik 7.5 23,902

Yıldızlar Takımı 3: Mezuniyet Yılı
2008 Komedi Müzik 4.7 51,998
2008 Komedi Müzik 4.9 1,235

Çita Kızlar: Tek Dünya
2008 Komedi Müzik 4.8 3,537
2007 Komedi Müzik 7.1 1,026
2007 Dram Müzik 7.1 1,192
2007 Komedi Müzik 4.9 48,664
2006 Komedi Müzik 5.1 5,084

Ava Giden Avlanır
2006 Komedi Müzik 4.8 1,537

Yıldızlar Takımı
2006 Komedi Müzik 5.4 71,552
2006 Aksiyon Müzik 8.0 51,337

Jiminy Glick Festivalde
2004 Komedi Müzik
Müzik
5.6 1,830
2003 Komedi Müzik 6.6 1,325

Hayatımdan Çıkar Mısın!
2002 Komedi Müzik 3.9 1,685

Kaçıklar Üniversitesi
2002 Komedi Müzik 6.4 97,637

Amerikan Pastası 2
2001 Komedi Müzik
Müzik
6.4 222,670

Doktor Sevgilim
2001 Komedi Müzik 5.2 1,368
2000 Komedi Müzik 7.6 6,169
2000 Biyografi Oyuncu 5.4 2,153
2000 Komedi Müzik 5.4 1,903

Amerikan Pastası
1999 Komedi Müzik
Müzik
7.0 348,570

Kuyruklu Yalan
1998 Komedi Müzik 5.8 578

Konuşan Konuşana
1997 Komedi Müzik 5.2 76
1997 Dram Müzik 4.4 213
1997 Aksiyon Müzik 4.2 319
1996 Komedi Müzik 3.0 143

Benimle Uyu
1994 Romantik Müzik
Müzik
5.7 2,334
1994 Aile Müzik
Müzik
6.0 8,027
1993 Suç Müzik 6.9 5,485

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Müzik 6.3 27,084
Dizi Altyazıları
True Detective (6,750) Vikings (3,395) Shameless (2,734) Gotham (2,288) Shooter (1,942) The Umbrella Academy (1,824) Inside No. 9 (1,678) Doom Patrol (1,458) Star Trek: Discovery (1,374) The Big Bang Theory (1,193)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019