Giriş Kayıt
Andrew Lawrence

Andrew Lawrence (34)


Oyuncu, Yönetmen, Yapımcı, Senarist

Andrew James Lawrence, 12 Ocak 1988 Philadelphia, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu, yönetmen, yapımcı, senarist.

The Other Me (2000), Fingerprints (2006), Brotherly Love (1997), Going to the Mat (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Andrew James Lawrence
Doğum Tarihi: 12 Ocak 1988
Doğum Yeri: Philadelphia, Pennsylvania, ABD
Diğer Bir İsmi: Andrew J. Lawrence | Andy Lawrence
Takma İsmi: Andy
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.73 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (17)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 33 Komedi Yönetmen
Oyuncu
   
2020 32 Aksiyon Yönetmen
Senarist
Oyuncu
3.2 5,385
2020 32 Komedi Yönetmen
Oyuncu
5.4 283
2019 Komedi Oyuncu 4.7 298
2019 31 Dram Yapımcı
Oyuncu
4.9 190
2014 Macera Oyuncu 5.7 1,312
2013 25 Aksiyon Oyuncu 3.0 770
2013 Western Oyuncu 6.0 490
2010 Komedi Oyuncu 7.0 18,983
2010 Aksiyon Oyuncu 7.4 73,956
2010 22 Dram Oyuncu 6.6 391
2009 21 Dram Oyuncu 6.3 224
2009 Komedi Oyuncu 8.0 24,069
2008 20 Dram Oyuncu 6.2 248
2008 Komedi Oyuncu 6.3 1,250
2006 18 Korku Oyuncu 4.9 2,650
2005 Aile Oyuncu 4.8 10,041

Keskin Nişancı 3
2004 16 Aksiyon Oyuncu 5.2 4,260
2004 16 Dram Oyuncu 6.7 1,444
2003 Animasyon Oyuncu 6.3 863
2003 Komedi Oyuncu 7.5 665

Tenefüs Zili: Okullar Kapandı
2001 13 Animasyon Oyuncu 6.5 10,865
2000 12 Komedi Oyuncu 5.9 2,209
1999 Animasyon Oyuncu 8.2 2,995
1998 10 Komedi Oyuncu 5.4 37,073
1997 9 Komedi Oyuncu 6.5 105,980

Disney'in Teneffüs Zili
1997 Animasyon Oyuncu 7.9 25,896
1997 Animasyon Oyuncu 7.5 53,334
1997 Komedi Oyuncu 7.2 1,586

Beyaz Adamın Laneti
1995 7 Dram Oyuncu 5.3 4,992
1990 Komedi Oyuncu 6.1 8,499
1981 News Oyuncu 3.5 2,509
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022