Giriş Kayıt
Marc Laurence

Marc Laurence


Yapımcı

Marc Laurence, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Marc Lawrence
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Suç Yapımcı 4.0 464

Ölümcül Güzellik
2001 Suç Yapımcı 4.1 666
2001 Gerilim Yapımcı 4.5 868
1997 Gerilim Yapımcı 4.3 289
1995 Dram Yapımcı 5.7 102
Dizi Altyazıları
Vikings (3,196) Supernatural (3,054) Arrow (2,403) The Flash (1,959) Supergirl (1,112) La Casa de Papel (950) Counterpart (920) Friends (754) The Protector (739) Black Mirror (678)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018