Giriş Kayıt
David Laurence

David Laurence


Oyuncu

David Laurence, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Oyuncu 4.5 816
2013 Komedi Oyuncu 6.9 376
2002 Suç Oyuncu 7.1 8,545

Teksas Katliamı: İleriki Nesil
1994 Komedi Oyuncu 3.2 17,596
1979 Dram Oyuncu 5.9 643
Dizi Altyazıları
True Detective (7,283) Vikings (3,684) Shameless (2,599) The Punisher (1,448) The Flash (1,349) Outlander (1,345) Arrow (1,334) The Big Bang Theory (1,276) Supernatural (1,117) Black Mirror (1,072)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019