Giriş Kayıt
Siu-Ming Lau

Siu-Ming Lau (88)


Oyuncu

Siu-Ming Lau, 01 Ocak 1931 Hong Kong doğumlu oyuncu.

Bat sin fan dim ji yan yuk cha siu bau (1993), C+ jing taam (2007), Die bian (1979), Eat a Bowl of Tea (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1931
Doğum Yeri: Hong Kong
Diğer Bir İsmi: Siu Ming Lau | Zhaoming Liu | Lau Siu Ming
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 80 Aksiyon Oyuncu 5.5 179
2011 80 Dram Oyuncu 6.1 341
2008 Dram Oyuncu 8.5 43
2007 76 Dram Oyuncu 6.6 1,083
2007 76 Suç Oyuncu 4.1 495
2007 76 Aksiyon Oyuncu 4.4 72

Hayalet Dünya
2006 75 Fantastik Oyuncu 6.1 4,552
2005 74 Aksiyon Oyuncu 5.9 1,028
2005 74 Aksiyon Oyuncu 5.2 114

Madalyon
2003 72 Komedi Oyuncu 5.2 35,688

Vurucu Tim
2000 69 Aksiyon Oyuncu 5.3 1,624
1996 65 Aksiyon Oyuncu 4.5 33
1996 Oyuncu    

Altın Yumruk 2
1994 63 Aksiyon Oyuncu 7.6 39,565
1993 62 Komedi Oyuncu 7.1 2,938
1993 62 Aksiyon Oyuncu 6.1 22
1992 61 Dram Oyuncu 6.0 202
1992 61 Aksiyon Oyuncu 6.0 595
1992 61 Oyuncu 6.6 298
1991 60 Aksiyon Oyuncu 5.8 19
1991 60 Aksiyon Oyuncu 6.7 2,094
1991 60 Aksiyon Oyuncu 5.8 245
1991 60 Aksiyon Oyuncu 6.4 38
1991 60 Aksiyon Oyuncu 6.0 100
1990 59 Suç Oyuncu 4.6 25
1990 59 Aksiyon Oyuncu 7.0 2,833

Kılıç Ustası
1990 59 Aksiyon Oyuncu 7.0 1,855
1990 59 Aksiyon Oyuncu 6.7 27
1989 58 Aksiyon Oyuncu 6.0 109
1989 58 Dram Oyuncu 6.4 577
1989 58 Aksiyon Oyuncu 7.1 3,940
1989 58 Aksiyon Oyuncu 6.4 63
1988 57 Komedi Oyuncu 6.3 118

Süper Polis 2
1988 57 Aksiyon Oyuncu 7.2 14,480
1988 57 Dram Oyuncu 6.5 56
1988 57 Oyuncu 5.9 58
1987 56 Aksiyon Oyuncu 7.4 8,315

Ejder Gücü
1987 56 Aksiyon Oyuncu 7.2 7,999

A Chinese Ghost Story
1987 56 Aksiyon Oyuncu 7.6 7,911

Cengiz Han
1987 Dram Oyuncu    
1986 55 Aksiyon Oyuncu 7.1 977

In the Line of Duty
1986 55 Aksiyon Oyuncu 6.8 939
1985 54 Suç Oyuncu 7.2 121
1983 Aksiyon Oyuncu 8.4 237
1983 52 Suç Oyuncu 5.7 80
1982 51 Suç Oyuncu 7.1 44
1979 48 Aksiyon Oyuncu 6.6 571
Dizi Altyazıları
True Detective (8,137) Shameless (4,103) Vikings (2,655) Inside No. 9 (2,068) Counterpart (1,609) Project Blue Book (1,302) The Blacklist (1,298) Shooter (1,226) Arrow (1,213) The Flash (1,169)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019