Giriş Kayıt
Kar-Yung Lau

Kar-Yung Lau


Oyuncu, Dublör, Yapımcı

Kar-Yung Lau, oyuncu, dublör, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Jimmy Lau | Sammy Lau | Chia-Yung Liu | Jimmy Liu
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Büyük Usta
2013 Aksiyon Oyuncu 6.6 27,936

Altın Yumruk 2
1994 Aksiyon Oyuncu
Dublör
7.6 38,920
1980 Aksiyon Yapımcı 5.5 67
1979 Aksiyon Oyuncu 5.5 41
1979 Aksiyon Oyuncu 5.7 88
1978 Aksiyon Oyuncu 4.9 113
1978 Aksiyon Oyuncu 6.5 148
1977 Aksiyon Oyuncu 5.3 614
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018