Giriş Kayıt
Tony Liu

Tony Liu (67)


Oyuncu

Tony Liu, 07 Şubat 1952 Hong Kong doğumlu oyuncu.

İntikam: Bir Aşk Hikayesi (2010), Ren pi deng long (1982), Büyük Patron (1971), (1972) Ejder'in Yolu (1972) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Şubat 1952
Doğum Yeri: Hong Kong
Diğer Bir İsmi: Anthony Lau | Wing Lau | Anthony Lau Wing | Liu Wi
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 61 Aksiyon Oyuncu 5.8 1,463

İntikam: Bir Aşk Hikayesi
2010 58 Gerilim Oyuncu 6.8 1,448
2005 53 Komedi Oyuncu 4.3 26

Visible Secret
2001 49 Korku Oyuncu 5.9 338
1984 32 Aksiyon Oyuncu 6.6 127
1984 32 Korku Oyuncu 5.2 26
1983 31 Aksiyon Oyuncu 7.1 260
1983 31 Aksiyon Oyuncu 6.9 77
1982 30 Korku Oyuncu 6.5 518
1982 30 Komedi Oyuncu 6.8 31
1982 30 Aksiyon Oyuncu 6.2 40
1982 30 Dram Oyuncu 6.9 71
1981 29 Aksiyon Oyuncu 6.5 23
1981 29 Oyuncu 6.3 87
1981 29 Aksiyon Oyuncu 6.3 140
1981 29 Aksiyon Oyuncu 5.9 26
1981 29 Aksiyon Oyuncu 6.7 76

Duygusal Silahşörün Dönüşü
1981 29 Aksiyon Oyuncu 6.9 121
1978 26 Aksiyon Oyuncu 6.9 108

Yarasa Efsanesi
1978 26 Oyuncu 6.6 116
1978 26 Aksiyon Oyuncu 6.5 126

İntikam Peşinde
1977 25 Aksiyon Oyuncu 7.0 61
1977 25 Aksiyon Oyuncu 7.0 20
1977 25 Aksiyon Oyuncu 6.7 51
1976 24 Aksiyon Oyuncu 7.0 898

Ejder Kalesi
1973 21 Aksiyon Oyuncu 7.7 87,518

Ejder'in Yolu
1972 20 Aksiyon Oyuncu 7.3 27,925

Öfkenin Yumruğu
1972 20 Aksiyon Oyuncu 7.4 22,138

Büyük Patron
1971 19 Aksiyon Oyuncu 7.1 21,672
Dizi Altyazıları
True Detective (6,910) Shameless (3,307) Vikings (2,700) Inside No. 9 (1,912) Shooter (1,599) Gotham (1,467) The Umbrella Academy (1,103) The Blacklist (1,030) Doom Patrol (878) The Big Bang Theory (861)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019