Giriş Kayıt
Jeffrey Laszlo

Jeffrey Laszlo


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Jeffrey Laszlo, kameraman, görüntü yönetmeni.

12 Angry Men (1997), Newsies (1992), Schizoid (1980), (1987) Uçaklar, Trenler ve Otomobiller (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jeffrey A. Laszlo | Jeff Laszlo
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.1 303
1998 Suç Kameraman 6.1 887
1997 Suç Kameraman 7.9 11,953
1995 Macera Kameraman 5.5 5,181
1994 Komedi Kameraman 5.7 4,518
1993 Korku Kameraman 6.0 1,648

Hokus Pokus
1993 Komedi Kameraman 6.8 79,019

Kayboluş
1993 Dram Kameraman 6.3 21,215
1992 Komedi Kameraman 5.9 13,976
1992 Dram Kameraman 7.0 17,150
1991 Komedi Kameraman 6.7 25,960

Kırılma Noktası
1991 Aksiyon Kameraman 7.2 134,649
1990 Komedi Kameraman 4.3 6,945

Çıkış Yok
1987 Aksiyon Kameraman 7.1 31,219

Uçaklar, Trenler ve Otomobiller
1987 Komedi Kameraman 7.6 107,911

İçimde Biri Var
1987 Aksiyon Kameraman 6.8 48,755
1986 Komedi Kameraman 6.2 10,656

Remo silahsiz ve tehlikeli
1985 Aksiyon Kameraman 6.4 9,950
1982 Suç Kameraman 5.9 1,257
1980 Aksiyon Kameraman 5.0 659
Dizi Altyazıları
Vikings (11,823) The Punisher (5,578) True Detective (3,689) The Big Bang Theory (3,132) Supernatural (3,123) Luther (2,474) Gotham (2,229) The Blacklist (1,709) Star Trek: Discovery (1,603) Project Blue Book (1,588)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019