Giriş Kayıt
Brie Larson

Brie Larson (29)


Oyuncu, Yönetmen

Brianne Sidonie Desaulniers, 01 Ekim 1989 Sacramento, California, ABD doğumlu oyuncu, yönetmen.

Liseli Polisler (2012), Gizli Dünya (2015), Kong: Kafatası Adası (2017), Kaptan Marvel (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Brianne Sidonie Desaulniers
Doğum Tarihi: 01 Ekim 1989
Doğum Yeri: Sacramento, California, ABD
Burcu: Terazi
Boyu: 1.7 m
8.9 (53 Oy)
  • Currently 177.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (36)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Dram Oyuncu    

Avengers: Oyunun Sonu
2019 Aksiyon Oyuncu    

Kaptan Marvel
2019 Aksiyon Oyuncu 7.1 164,855
2019 Komedi Oyuncu 5.2 909
2019 Dram Oyuncu    
2017 28 Komedi Oyuncu 3.7 955
2017 28 Biyografi Oyuncu 7.2 22,339

Kong: Kafatası Adası
2017 28 Aksiyon Oyuncu 6.6 229,825
2017 Komedi Oyuncu 6.8 1,709
2017 28 Komedi Yönetmen
Oyuncu
Yapımcı
4.2 327

Ateş Serbest
2016 27 Aksiyon Oyuncu 6.4 35,004
2016 27 Komedi 5.9 8,275
2016 Oyuncu 6.4 1,902
2016 27 Oyuncu 7.0 749

Gizli Dünya
2015 26 Dram Oyuncu 8.2 308,156
2015 26 Dram Oyuncu 5.8 4,915
2015 26 Komedi Oyuncu 6.2 120,474
2015 26 Belgesel Oyuncu 6.8 9

Kumarbaz
2014 25 Suç Oyuncu 6.0 59,266
2014 25 Belgesel Oyuncu 7.3 2,065
2014 Komedi Oyuncu 7.4 13,858

Kalbim Sende
2013 24 Komedi Oyuncu 6.6 214,472

Şu An Muhteşem
2013 24 Komedi Oyuncu 7.1 132,056

Kısa Dönem 12
2013 24 Dram Oyuncu 8.0 71,631
2013 Komedi Oyuncu 6.7 3,725

Liseli Polisler
2012 23 Aksiyon Oyuncu 7.2 472,922
2011 22 Komedi Oyuncu 4.4 46
2011 22 Suç Oyuncu 5.8 21,916
2011 22 Komedi Oyuncu 5.4 2,299
2010 21 Komedi Oyuncu 6.1 33,479

Scott Pilgrim Dünyaya Karşı
2010 21 Aksiyon Oyuncu 7.5 334,239

Ev Gibisi Yok
2009 20 Komedi Oyuncu 4.8 1,898
2009 20 Komedi Oyuncu 6.3 816
2009 Komedi Oyuncu 8.5 172,202
2009 20 Dram Oyuncu 5.9 2,946
2009 Komedi Oyuncu 7.9 20,231
2009 Komedi Oyuncu 8.3 40,672

Bebek Bakıcıları
2008 19 Kısa Metraj Oyuncu 7.5 422
2007 18 Komedi Oyuncu 6.0 2,959
2006 17 Komedi Oyuncu 4.2 4,568
2006 17 Macera Oyuncu 5.6 7,366
2005 Komedi Oyuncu 8.3 9,803

Keşke 30 Olsam
2004 15 Komedi Oyuncu 6.2 146,749
2004 15 Komedi Oyuncu 5.4 14,236
2003 Komedi Oyuncu 6.7 12,061
2003 14 Biyografi Oyuncu 6.5 999

Gizemli Yabancı
2001 12 Dram Çeşitli 6.9 33,815
2001 12 Aksiyon Çeşitli 6.1 290,642

İyilik Bul, İyilik Yap
2000 11 Dram Çeşitli 7.2 106,573

İkimizin Hikayesi
1999 10 Dram Çeşitli 5.9 20,139

Hazır Ol Dudley
1999 10 Komedi Çeşitli 3.9 9,116
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,582
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,916) Supernatural (2,616) American Gods (2,491) Love, Death & Robots (2,459) The Passage (2,419) Vikings (1,887) The Blacklist (1,481) Star Trek: Discovery (1,249) Shameless (1,189) Project Blue Book (1,139)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019