Giriş Kayıt
David Lardner

David Lardner


Yapım Yöneticisi

David Lardner, yapım yöneticisi.

Absolutely Fabulous (1992), Father Brown (2013), As Time Goes By (1992), Land Girls (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram 0 7.7 5,757
2009 Dram 0 7.0 2,045

Acemi takim
2001 Komedi 0 5.6 195
2000 Dram 0 5.1 932
1992 Komedi 0 8.2 16,533
1992 Komedi 0 8.2 3,371
1990 Komedi Yapım Yöneticisi 7.8 12,276
1978 Aile Çeşitli 7.1 976
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (361,408) Supernatural (3,199) The Big Bang Theory (2,683) American Gods (2,422) Star Trek: Discovery (1,696) Gotham (1,595) Vikings (1,559) This Is Us (1,195) The Blacklist (853) The Flash (843)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019