Giriş Kayıt
Angelo Lannutti

Angelo Lannutti


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Angelo Lannutti, kameraman, görüntü yönetmeni.

Hepimiz Vampiriz (1964), Trinity Kardeşler 2 :Trinita Kardeşler Dönüyor (1971), Baba Yaga (1973), Katil (1961) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Arcangelo Lannutti
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1989 Dram Kameraman 4.3 340
1989 Korku Kameraman 3.8 440
1982 Korku Görüntü Yönetmeni 4.0 519
1979 Gerilim Kameraman 4.8 75
1976 Dram Kameraman 5.4 106
1973 Korku Kameraman 5.8 1,345
1972 Gizem Kameraman 6.5 832

Trinity Kardeşler 2 :Trinita Kardeşler Dönüyor
1971 Komedi Kameraman 7.3 12,792
1970 Kameraman 6.0 50
1969 Western Kameraman 6.1 97

Tanrı'nın Gazabı
1969 Western Kameraman 5.9 37

Altın Sarı Kan Kırmızı
1966 Western Kameraman 6.2 265
1964 Dram Kameraman 6.0 14

Hepimiz Vampiriz
1964 Korku Kameraman 6.9 15,675

Katil
1961 Suç Kameraman 7.0 785
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019