Giriş Kayıt
Lee Lanier

Lee Lanier (52)


Görsel Efekt

Lee Lanier, 07 Şubat 1966 Bowling Green, Ohio, ABD doğumlu görsel efekt.

First Kid (1996), Big Bully (1996), (1994) Noel Baba (1994), (1996) Los Angeles'tan Kaçış (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Şubat 1966
Doğum Yeri: Bowling Green, Ohio, ABD
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 48 Komedi Görsel Efekt 8.2 21
2009 43 Dram 3.2 168

Şrek
2001 35 Animasyon Görsel Efekt 7.9 532,096

Karınca Z
1998 32 Animasyon Görsel Efekt 6.6 135,078

Kızılmaske
1996 30 Aksiyon Görsel Efekt 4.9 29,796

Los Angeles'tan Kaçış
1996 30 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 61,318

Dev Şeftali
1996 30 Animasyon Görsel Efekt 6.7 54,345
1996 30 Komedi Görsel Efekt 4.5 3,764
1996 30 Aile Görsel Efekt 5.1 7,808

Budala Dedektif 2
1995 29 Macera Görsel Efekt 6.3 180,391

Ölümcül Dövüş
1995 29 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 90,452

Uçan fil
1995 29 Aksiyon Görsel Efekt
Çeşitli
4.9 7,199

Ormanın Kitabı
1994 28 Macera Görsel Efekt 6.0 14,500

Noel Baba
1994 28 Komedi Görsel Efekt 6.4 78,292
1991 25 Macera Çeşitli 6.4 1,422

Yağmur Adam
1988 22 Dram Çeşitli 8.0 426,098
Film Altyazıları
Upgrade (11,533) Tag (6,292) Deadpool 2 (5,694) Avengers: Infinity War (3,048) Skyscraper (2,264) The Endless (2,183) Adrift (1,875) Bad Samaritan (735) Ah-ga-ssi (732) Ready Player One (527)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,988) Better Call Saul (1,978) The 100 (1,896) La casa de papel (1,858) Suits (1,416) Yellowstone (1,177) Friends (1,044) Vikings (1,028) Black Mirror (1,004) Sharp Objects (936)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018