Giriş Kayıt
Lee Lanier

Lee Lanier (52)


Görsel Efekt

Lee Lanier, 07 Şubat 1966 Bowling Green, Ohio, ABD doğumlu görsel efekt.

First Kid (1996), Big Bully (1996), (1994) Noel Baba (1994), (1996) Los Angeles'tan Kaçış (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Şubat 1966
Doğum Yeri: Bowling Green, Ohio, ABD
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 48 Komedi Görsel Efekt 8.2 21
2009 43 Dram 3.2 168

Şrek
2001 35 Animasyon Görsel Efekt 7.9 532,296

Karınca Z
1998 32 Animasyon Görsel Efekt 6.6 135,109

Kızılmaske
1996 30 Aksiyon Görsel Efekt 4.9 29,803

Los Angeles'tan Kaçış
1996 30 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 61,339

Dev Şeftali
1996 30 Animasyon Görsel Efekt 6.7 54,351
1996 30 Komedi Görsel Efekt 4.5 3,764
1996 30 Aile Görsel Efekt 5.1 7,808

Budala Dedektif 2
1995 29 Macera Görsel Efekt 6.3 180,432

Ölümcül Dövüş
1995 29 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 90,481

Uçan fil
1995 29 Aksiyon Görsel Efekt
Çeşitli
4.9 7,199

Ormanın Kitabı
1994 28 Macera Görsel Efekt 6.0 14,503

Noel Baba
1994 28 Komedi Görsel Efekt 6.4 78,315
1991 25 Macera Çeşitli 6.4 1,422

Yağmur Adam
1988 22 Dram Çeşitli 8.0 426,243
Film Altyazıları
Upgrade (9,882) Deadpool 2 (6,974) Tag (4,397) Avengers: Infinity War (3,793) Skyscraper (3,380) Adrift (2,727) The Endless (1,935) Down a Dark Hall (1,782) Ah-ga-ssi (903) Bad Samaritan (750)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (2,979) La casa de papel (2,426) The 100 (2,096) Better Call Saul (1,618) Sharp Objects (1,483) Yellowstone (1,411) Suits (1,260) Vikings (1,253) Preacher (1,244) Westworld (1,167)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018