Giriş Kayıt
Lee Lanier

Lee Lanier (52)


Görsel Efekt

Lee Lanier, 07 Şubat 1966 Bowling Green, Ohio, ABD doğumlu görsel efekt.

First Kid (1996), Big Bully (1996), (1994) Noel Baba (1994), (1996) Los Angeles'tan Kaçış (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Şubat 1966
Doğum Yeri: Bowling Green, Ohio, ABD
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 48 Komedi Görsel Efekt 8.2 35
2009 43 Dram 3.1 216

Şrek
2001 35 Animasyon Görsel Efekt 7.9 547,015

Karınca Z
1998 32 Animasyon Görsel Efekt 6.6 137,216

Kızılmaske
1996 30 Aksiyon Görsel Efekt 4.9 30,135

Los Angeles'tan Kaçış
1996 30 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 62,797

Dev Şeftali
1996 30 Animasyon Görsel Efekt 6.7 55,315
1996 30 Komedi Görsel Efekt 4.6 4,168
1996 30 Aile Görsel Efekt 5.2 9,251

Budala Dedektif 2
1995 29 Macera Görsel Efekt 6.4 183,968

Ölümcül Dövüş
1995 29 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 92,047

Uçan fil
1995 29 Aksiyon Görsel Efekt
Çeşitli
5.0 7,795

Ormanın Kitabı
1994 28 Macera Görsel Efekt 6.0 14,861

Noel Baba
1994 28 Komedi Görsel Efekt 6.4 83,837
1991 25 Macera Çeşitli 6.4 1,574

Yağmur Adam
1988 22 Dram Çeşitli 8.0 433,804
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,461) A Star Is Born (3,743) Suspiria (3,059) Ashes in the Snow (2,774) Keepers (2,161) First Man (1,614) Museo (1,146) Venom (1,107) Replicas (1,055) Der Hauptmann (1,031)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,757) Vikings (4,635) The Big Bang Theory (1,749) Black Mirror (1,457) The Flash (1,165) Outlander (1,121) The Blacklist (1,045) Peaky Blinders (1,000) La casa de papel (985) Friends (907)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019