Giriş Kayıt
Simon Langton

Simon Langton (77)


Yönetmen

Simon Langton, 05 Kasım 1941 Amersham, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yönetmen.

Pride and Prejudice (1995), Jeeves and Wooster (1990), Köstebeğin Dönüşü (1982), The Whistle Blower (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Kasım 1941
Doğum Yeri: Amersham, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1997 Suç Yönetmen 7.8 19,358
1995 Dram Yönetmen 8.9 66,959
1990 Komedi Yönetmen 8.4 10,832
1986 45 Gerilim Yönetmen 6.2 1,795
1984 43 Dram Yönetmen 6.6 73

Köstebeğin Dönüşü
1982 Dram Yönetmen 8.6 3,190
1977 Korku Yönetmen 7.6 95
1976 Dram Yönetmen 8.3 923

Aşağıdakiler Yukarıdakiler
1971 Dram Yönetmen 8.4 2,353
1968 Komedi Yönetmen    
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,437) American Gods (2,756) This Is Us (2,753) Gotham (2,149) Into the Badlands (2,024) Vikings (1,418) Star Trek: Discovery (1,236) The Flash (1,165) The Blacklist (1,069) The Big Bang Theory (767)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019