Giriş Kayıt
Henrik Langkilde

Henrik Langkilde


Sesler

Henrik Langkilde, sesler.

Yaşlı Kurtlar Yeni Arabalar (2002), Miras (2003), Çinli (2005), Inkasso (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Sesler 6.6 243
2012 Komedi Sesler 5.1 255
2011 Komedi Sesler 4.3 156
2010 Aile Sesler 3.4 211
2008 Komedi Sesler 4.5 169
2007 Macera Sesler 5.2 428
2006 Aile Sesler 5.9 245
2005 Komedi Sesler 4.4 354

Çinli
2005 Dram Sesler 7.1 1,509
2004 Aksiyon Sesler 5.4 1,508

Miras
2003 Dram Sesler 7.3 4,441
2002 Dram Sesler 4.8 155

Yaşlı Kurtlar Yeni Arabalar
2002 Aksiyon Sesler 6.8 8,268
2002 Dram Sesler 6.5 519
2000 Dram Sesler 6.5 293
1999 Gerilim Sesler 6.5 243
1996 Dram Sesler 6.1 224
1991 Dram Sesler 7.0 1,590
1989 Sesler 5.1 16
1989 Dram Sesler 3.9 93
Dizi Altyazıları
True Detective (8,195) Shameless (4,157) Vikings (2,794) Inside No. 9 (2,126) Counterpart (1,645) Project Blue Book (1,345) The Blacklist (1,311) Shooter (1,238) Arrow (1,222) The Flash (1,190)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019