Giriş Kayıt
Robert Lane

Robert Lane


Müzisyen, Müzisyen

Robert Lane, müzisyen, müzisyen.

Merlin (2008), A Discovery of Witches (2018), Lanet Takım (2009), John Adams (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Rob Lane
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Aksiyon Müzik 5.7 1,009
2018 Dram Müzik 7.9 53,317
2016 Komedi Müzik 7.0 1,902
2016 Dram Müzik 7.8 2,199
2016 Aksiyon Müzik 5.7 3,434
2015 Biyografi Müzik 7.1 1,303
2014 Dram Müzik 7.8 3,235
2013 Suç Müzik 6.6 1,834
2013 Aksiyon Müzik 6.7 2,437
2013 Suç Müzik 6.9 1,156
2013 Macera Müzik
Müzik
6.5 11,772
2012 Dram Müzik 6.7 1,387
2012 Gerilim Müzik 6.3 469
2012 Dram Müzik 6.6 373
2012 Dram Müzik 6.3 1,575
2011 Dram Müzik 7.2 1,475

Bay Whicher ve Şüpheler
2011 Dram Müzik 6.8 2,346
2011 Suç Müzik 6.7 969

Batı Batıdır
2010 Komedi Müzik 6.4 3,173
2010 Aksiyon Müzik 6.3 2,120

Lanet Takım
2009 Biyografi Müzik
Müzik
7.5 44,287
2008 Macera Müzik
Müzik
7.9 82,493
2008 Suç Müzik 6.3 2,252
2008 Biyografi Müzik
Müzik
8.5 33,530
2008 Dram Müzik 7.6 6,330
2007 Dram Müzik 6.6 1,123
2007 Dram Müzik 7.7 12,454

Bayan Ratcliff'in Devrimi
2007 Komedi Müzik 5.7 646
2007 Biyografi Müzik 6.7 198
2006 Biyografi Müzik 7.5 3,172
2006 Dram Müzik 8.3 21,254
2006 Dram Müzik 6.3 88
2005 Biyografi Müzik 7.9 6,762
2005 Suç Müzik 7.3 800
2005 Dram Müzik 7.2 2,401
2005 Suç Müzik 6.4 5,809
2004 Komedi Müzik 8.0 2,390

Kızıl Toz
2004 Dram Müzik 6.8 2,367
2003 Biyografi Müzik 7.5 1,692
2003 Suç Müzik 8.2 3,018

Antik Mısırlılar
2003 Dram Müzik 7.9 138
2003 Biyografi Müzik 7.1 2,367
2003 Belgesel Müzik 6.7 1,357
2003 Komedi Müzik
Müzik
7.6 2,181

Aileen: Bir Seri Katilin Yaşamı ve Ölümü
2003 Belgesel Müzik 7.1 6,765
2003 Belgesel Müzik
Müzik
8.0 164
2002 Dram Müzik 7.2 4,915
2002 Macera Müzik 6.5 2,482
2002 Dram Müzik 5.9 12,729
2002 Gerilim Müzik 6.1 1,681
2001 Macera Müzik 6.6 3,178
2001 Dram Müzik 7.0 876
2000 Suç Müzik 7.2 124
2000 Gerilim Müzik 5.2 193
1999 Dram Müzik 7.7 4,657
1996 Dram Müzik 8.0 874
1995 Suç Müzik 7.0 3,658
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022