Giriş Kayıt
Judy Landon

Judy Landon


Oyuncu

Judy Landon, oyuncu.

Prehistoric Women (1950) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Judith Landon
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1954 Komedi Oyuncu 5.9 165

Erkekler Sarışınları Sever
1953 Komedi Oyuncu 7.2 28,308

Asrî Âşıklar
1953 Komedi Oyuncu 7.5 9,085

Kaçak Aşıklar
1953 Suç Oyuncu 6.0 796
1953 Macera Oyuncu 5.7 339

Sahne Işıkları
1952 Dram Oyuncu 8.1 16,262
1952 Komedi Oyuncu 6.8 4,171
1952 Müzikal Oyuncu 5.9 466

Yağmur Altında
1952 Komedi Oyuncu 8.3 198,943
1952 Komedi Oyuncu 6.2 746

Paris'te Bir Amerikalı
1951 Müzikal Oyuncu 7.2 27,540
1951 Dram Oyuncu 7.0 4,152
1950 Biyografi Oyuncu 7.0 4,009
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019