Giriş Kayıt
Sonny Landham

Sonny Landham (76)


Oyuncu, Dublör

William Landham, 11 Şubat 1941 Canton, Georgia, ABD doğumlu oyuncu, dublör.

Hür Kan (1989), Av (1987), Firewalker (1986), The Dirty Dozen: Next Mission (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

Sonny Landham, 17 Ağustos 2017 tarihinde (76 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: William Landham
Doğum Tarihi: 11 Şubat 1941
Ölüm Tarihi: 17 Ağustos 2017
Doğum Yeri: Canton, Georgia, ABD
Diğer Bir İsmi: Bill Ashley | Doug Jackson | Sonny Landam | Tex Mi
Burcu: Kova
Web Sitesi:
Boyu: 1.91 m
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 60 Belgesel Oyuncu 6.9 236
1996 55 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.0 24
1993 52 Aksiyon Oyuncu 5.4 4,808

Maksimum Güç
1992 51 Aksiyon Oyuncu 4.5 231

Hür Kan
1989 48 Aksiyon Oyuncu 6.4 34,470

Kızgın
1988 47 Aksiyon Oyuncu 5.3 9,014

Av
1987 46 Aksiyon Oyuncu 7.8 340,482
1987 Aksiyon Oyuncu 7.1 210
1986 45 Aksiyon Oyuncu 5.0 5,247
1985 Aksiyon Oyuncu 5.1 1,941
1985 Dram Oyuncu 8.0 201
1984 43 Komedi Dublör 5.8 558

48 Saat
1982 41 Aksiyon Oyuncu 6.9 62,075

Kötü Ruh
1982 41 Korku Oyuncu 7.4 126,736

Ölüm Bataklığı
1981 40 Macera Oyuncu 7.2 14,154
1981 40 Aksiyon Dublör 5.0 789
1980 39 Suç Dublör
Oyuncu
7.1 7,178

İlk Isırıkta Aşk
1979 38 Korku Dublör 6.1 4,896

Savaşçılar
1979 38 Aksiyon Oyuncu 7.7 84,257
1978 37 Dram Dublör 6.3 963
1975 34 Dram Oyuncu 6.0 332
1974 33 Yetişkin Oyuncu 6.7 310
1971 30 Komedi Oyuncu 4.5 93
1969 28 Dram Oyuncu 6.2 132
Dizi Altyazıları
True Detective (6,282) Vikings (3,306) Shameless (2,320) Gotham (2,237) Shooter (1,876) The Umbrella Academy (1,793) Inside No. 9 (1,567) Doom Patrol (1,440) Star Trek: Discovery (1,352) The Big Bang Theory (1,139)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019