Giriş Kayıt
Susan B. Landau

Susan B. Landau


Yapımcı

Susan B. Landau, yapımcı.

Üşütük Popolar (1993), Mr. Destiny (1990), Angus (1995), Princess of Thieves (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Susan B. Landau, 31 Mayıs 2017 tarihinde (47 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 31 Mayıs 2017
Diğer Bir İsmi: Susan Landau
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yol,Filmi
2009 Macera Yapımcı 6.9 1,562

Bir Anlık Özgürlük
2008 Dram 7.3 550
2007 Komedi Yapımcı 5.0 1,708
2001 Komedi Yapımcı 6.5 4,198
2001 Aksiyon Yapımcı 5.8 4,063

İdeal Bir Koca
1999 Komedi Yapımcı 6.9 14,079
1995 Komedi Yapımcı 6.7 5,873

Üşütük Popolar
1993 Macera Yapımcı 6.9 81,478
1990 Fantastik Yapımcı 6.4 10,531
1985 Macera Yapımcı 6.9 252
1983 Komedi Yapımcı 5.3 26

Son Kucaklaşma
1979 Gerilim Çeşitli 6.2 2,131

Laura Mars'ın Gözleri
1978 Korku Çeşitli 6.1 7,265

Gazap Tohumu
1976 Korku Çeşitli 6.6 8,160

Kırık Kalpler Geçidi
1975 Gizem Çeşitli 6.8 5,502
1975 Biyografi Çeşitli 2.9 572
1954 Aksiyon Yapımcı 8.6 1,363
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018