Giriş Kayıt
Susan B. Landau

Susan B. Landau


Yapımcı

Susan B. Landau, yapımcı.

Üşütük Popolar (1993), Mr. Destiny (1990), Angus (1995), Princess of Thieves (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Susan B. Landau, 31 Mayıs 2017 tarihinde (47 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 31 Mayıs 2017
Diğer Bir İsmi: Susan Landau
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yol,Filmi
2009 Macera Yapımcı 6.9 1,566

Bir Anlık Özgürlük
2008 Dram 7.3 553
2007 Komedi Yapımcı 5.0 1,713
2001 Komedi Yapımcı 6.5 4,237
2001 Aksiyon Yapımcı 5.7 4,102

İdeal Bir Koca
1999 Komedi Yapımcı 6.9 14,181
1995 Komedi Yapımcı 6.7 5,918

Üşütük Popolar
1993 Macera Yapımcı 6.9 82,047
1990 Fantastik Yapımcı 6.4 10,629
1985 Macera Yapımcı 6.9 254
1983 Komedi Yapımcı 5.3 26

Son Kucaklaşma
1979 Gerilim Çeşitli 6.1 2,163

Laura Mars'ın Gözleri
1978 Korku Çeşitli 6.1 7,405

Gazap Tohumu
1976 Korku Çeşitli 6.6 8,310

Kırık Kalpler Geçidi
1975 Gizem Çeşitli 6.8 5,577
1975 Biyografi Çeşitli 2.9 577
1954 Aksiyon Yapımcı 8.6 1,386
Film Altyazıları
Roma (4,984) The House with a Clock in Its Walls (3,914) Venom (3,433) First Man (2,521) A Simple Favor (2,017) Lukas (1,401) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,301) Bird Box (1,265) Backtrace (1,255) The Predator (1,062)
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,753) Vikings (2,986) The Flash (2,009) Arrow (1,881) The Protector (1,031) La Casa de Papel (982) Friends (923) The Big Bang Theory (804) Outlander (789) Black Mirror (749)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018