Giriş Kayıt
Richard Lamphiear

Richard Lamphiear


Kameraman

Richard Lamphiear, kameraman.

Hugo Havuzculuk (1997), (1997) How to Be a Player (1997), (1999) The Suburbans (1999), (1997) The Westing Game (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Richard 'Tito' Lamphiear | Richard Lamphier
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İkili Oyun
2011 Aksiyon Kameraman 5.9 27,064

Mutlu Bir Gün
2011 Dram Kameraman 6.0 3,805

Rehine
2006 Biyografi Kameraman 6.9 95,431
1999 Komedi Kameraman 4.2 2,119

Tılsım
1997 Fantastik Kameraman 5.8 18,084

Hugo Havuzculuk
1997 Komedi Kameraman 5.1 1,812
1997 Aile Kameraman 5.5 524
1997 Aksiyon Kameraman 6.9 4,954
1997 Komedi Kameraman 5.3 8,453
1996 Aksiyon Kameraman 3.7 188

Asansör
1996 Komedi Kameraman 4.5 186
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019