Giriş Kayıt
Linda Lamontagne

Linda Lamontagne (57)


Oyuncu Yönetmeni, Casting

Linda Lamontagne, 06 Ocak 1962 doğumlu oyuncu yönetmeni, casting.

Ölüm Sessizliği (2007), Roseanne (1988), In the Realms of the Unreal (2004), Be Afraid (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Ocak 1962
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 56 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 6.9 1,233

Fındık İşi 2
2017 55 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 5.5 4,825
2017 55 Korku Oyuncu Yönetmeni 4.8 1,632
2016 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 2.6 1,509

Angry Birds Film
2016 54 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 6.3 69,668
2016 Animasyon Oyuncu Yönetmeni
Casting
3.6 2,650
2015 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 7.5 860

Minik Kuş
2014 52 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 5.5 1,143
2014 Animasyon Casting 8.0 8,760

Postacı Pat
2014 52 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 4.6 1,462
2014 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 8.5 70,712
2014 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 8.9 28,592
2013 Animasyon Casting 6.5 5,600
2013 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 6.7 729

Kahraman Uzaylılar
2013 51 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 5.9 23,298
2010 48 Belgesel Oyuncu Yönetmeni 6.9 28

Astroboy
2009 47 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 6.3 30,523
2009 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 7.7 5,365
2009 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 5.6 36,689
2009 Animasyon Oyuncu Yönetmeni
Casting
4.2 847

Karolin'in Gizli Dünyası
2009 47 Animasyon Casting 7.7 178,507
2008 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 6.5 2,627

Ölüm Sessizliği
2007 45 Korku Casting
Oyuncu Yönetmeni
6.2 79,083
2006 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 7.7 727
2005 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 7.7 31,693
2005 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 7.4 106,852
2004 42 Belgesel Oyuncu Yönetmeni 7.4 1,998
2001 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 7.8 37,451

Aile Reisi
1998 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 8.2 283,638
1988 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.0 37,437
Dizi Altyazıları
Chernobyl (30,208) Game of Thrones (11,132) The 100 (3,331) Black Mirror (2,158) Warrior (2,077) Big Little Lies (1,561) Vikings (1,213) The Big Bang Theory (1,164) Jessica Jones (1,147) The Blacklist (1,082)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019