Giriş Kayıt
Tony Lamberti

Tony Lamberti


Sesler

Tony Lamberti, sesler.

Açık Deniz (2003), Tanrının Zırhı 2: Kondor Operasyonu (1991), The Brown Bunny (2003), Yoga Hosers (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Sesler 7.0 67,423
2017 Aksiyon Sesler 6.4 145,872

Cellat
2017 Suç Sesler 7.3 57,197

Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2017 Aksiyon Sesler 7.5 406,664
2017 Aksiyon Sesler 6.0 90,640

Halka 3
2017 Dram Sesler 4.5 33,699

Karanlıklar Ülkesi: Kan Savaşları
2016 Aksiyon Sesler 5.8 62,196

Ortaokul: Hayatımın En Kötü Yılları
2016 Komedi Sesler 6.1 6,279

Kan Bağı
2016 Aksiyon Sesler 6.4 51,556
2016 Komedi Sesler 4.3 10,353

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Sesler 5.2 185,206
2016 Komedi Sesler 6.7 46,543

Kötü Komşular 2
2016 Komedi Sesler 5.7 101,385
2016 Dram Sesler 7.1 17,326
2016 Suç Sesler 4.5 184
2015 Komedi Sesler 6.2 54,999
2015 Dram Sesler 5.6 8,903

Hacker
2015 Aksiyon Sesler 5.4 48,098
2015 Dram Sesler 8.0 8,942
2014 Komedi Sesler 5.8 11,494

Aile Sırları
2013 Dram Sesler 7.2 79,008

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Sesler 5.6 108,364
2013 Dram Sesler 6.4 13,945

Zorlu İkili
2013 Aksiyon Sesler 6.7 180,914

Wikileaks: Beşinci Kuvvet
2013 Biyografi Sesler 6.2 36,121

Marvel Tek Sayı: Ajan Carter
2013 Kısa Metraj Sesler 7.7 6,785

Zincirsiz
2012 Dram Sesler 8.4 1,196,959

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 Macera Sesler 5.5 213,599

Sokak Dansı 4: İsyan
2012 Dram Sesler 6.5 51,045
2012 Dram Sesler 6.3 2,665

Doğaüstü
2012 Dram Sesler 7.1 228,238

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 Macera Sesler 4.9 206,978

Kule Soygunu
2011 Aksiyon Sesler 6.2 124,508

Korku Gecesi
2011 Komedi Sesler 6.4 94,119
2011 Komedi Sesler 6.1 58,537

Kırmızı Başlıklı Kız: Kötülere Karşı
2011 Animasyon Sesler 4.8 11,201

Ben Dört Numara
2011 Aksiyon Sesler 6.1 216,640

Londra Bulvarı
2010 Suç Sesler 6.2 44,446

Nefes Nefese
2010 Dram Sesler 6.6 5,984

Red: Emekli ve Tehlikeli
2010 Aksiyon Sesler 7.1 270,130

Ye Dua Et Sev
2010 Dram Sesler 5.8 76,921

Geçmişe Özlem 2
2010 Dram Sesler 5.1 659

Jakuzi Ekspres
2010 Komedi Sesler 6.4 153,269

Sınırda Yaşayanlar
2010 Dram Sesler 6.5 15,618

Geri Sayım
2010 Belgesel Sesler 6.9 2,069

Soysuzlar Çetesi
2009 Macera Sesler 8.3 1,106,906

Mükemmel Bir Kaçış
2009 Macera Sesler 6.5 63,692

Hayal Et
2009 Komedi Sesler 5.6 12,298

13. Gün
2009 Korku Sesler 5.6 88,416

Hayallerin Peşinde
2008 Dram Sesler 7.3 177,052

Yolcular
2008 Dram Sesler 5.9 31,931

Direniş
2008 Aksiyon Sesler 7.2 129,668

Hayatın Getirdikleri
2008 Dram Sesler 7.3 22,478
2008 Komedi Sesler 6.0 39,095

Kit Kittredge: Amerikalı Bir Kız
2008 Dram Sesler 6.6 5,254

Asla Pes Etme
2008 Aksiyon Sesler 6.6 90,367

Harold and Kumar 2
2008 Macera Sesler 6.6 124,250
2008 Biyografi Sesler 8.6 24,720

Kaos Teorisi
2008 Komedi Sesler 6.7 30,257

Tanrının Vadisinde
2007 Suç Sesler 7.2 65,657

Not: Seni Seviyorum
2007 Dram Sesler 7.1 190,652

Şimdi Ya Da Asla
2007 Macera Sesler 7.4 213,010

Çok Fena
2007 Komedi Sesler 7.6 479,930

Erkekleri Tavlama Sanatı
2007 Komedi Sesler 5.5 7,063

Aşağıdakiler
2007 Korku Sesler 5.4 3,761

Şans Sende
2007 Dram Sesler 5.9 19,499

Deh
2007 Aksiyon Sesler 7.6 169,114

Konuş Benimle
2007 Biyografi Sesler 7.4 9,028
2007 Komedi Sesler 5.0 4,452

Kod Adı: Temizlikçi
2007 Aksiyon Sesler 4.5 10,770
2006 Dram Sesler 7.0 39,967

Eski Süper Sevgilim
2006 Komedi Sesler 5.1 58,924
2006 Komedi Sesler 5.4 4,744
2006 Macera Sesler 5.6 7,407

Telefondaki Yabancı
2006 Korku Sesler 5.1 39,956

Seni Görüyorum
2006 Komedi Sesler 5.5 2,655
2006 Kısa Metraj Sesler 7.7 74
2006 Dram Sesler 7.1 339

Gerçek Dedikodu
2005 Komedi Sesler 5.5 48,171

Karmaşa
2005 Komedi Sesler 2.7 7,809

Zehir
2005 Gerilim Sesler 4.7 9,138

Ribaund
2005 Komedi Sesler 5.2 11,697

Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli
2005 Aksiyon Sesler 5.1 63,338

Belalı Oyun
2005 Komedi Sesler 6.5 9,466

Gece Nöbeti
2004 Aksiyon Sesler 6.5 50,439

Tanrıdan Gelen
2004 Dram Sesler 4.8 23,917
2004 Komedi Sesler 7.5 168,956

Tehdit
2004 Dram Sesler 5.9 12,719

Sesini Duyur
2004 Aile Sesler 5.9 25,389

Dark Fury
2004 Aksiyon Sesler 6.6 10,143

Richard Nixon'a Suikast
2004 Biyografi Sesler 7.0 24,583
2004 Korku Sesler 5.7 1,484

Johnson Ailesi Tatilde
2004 Komedi Sesler 4.4 6,759

Açık Deniz
2003 Dram Sesler 5.7 47,805

Salak ile Avanak 2
2003 Komedi Sesler 3.4 34,329

Cani
2003 Biyografi Sesler 7.3 123,891

Düşünce Suçu
2003 Aksiyon Sesler 6.8 2,128

Pancho Villa
2003 Biyografi Sesler 6.6 2,908

Bekarlığa Veda
2003 Komedi Sesler 5.6 15,753
2003 Dram Sesler 5.0 12,832

Papi'nin Peşinde
2003 Komedi Sesler 4.8 3,746

Zamanı Durduranlar
2002 Macera Sesler 5.2 12,628

Rüzgarla Konuşanlar
2002 Aksiyon Sesler 6.0 62,003
2002 Macera Sesler 5.0 87,104
2002 Suç Sesler 7.1 114,649

Terkediş
2002 Dram Sesler 4.9 8,753
2001 Fantastik Sesler 6.9 233,215

Şrek
2001 Animasyon Sesler 7.9 557,225

Gerdanlık
2001 Dram Sesler 6.1 4,831
2001 Gerilim Sesler 4.1 2,452

Evrim
2001 Komedi Sesler 6.1 112,298

Çılgın Çocuklar
2001 Aksiyon Sesler 5.5 98,818

Altıncı Gün
2000 Aksiyon Sesler 5.9 110,050

Görev Mars
2000 Macera Sesler 5.6 66,719

Şöhrete Bir Adım
2000 Dram Sesler 7.9 233,738

Görevimiz Tehlike 2
2000 Aksiyon Sesler 6.1 288,835

Şeytanın Günü
1999 Aksiyon Sesler 5.7 99,637

Müfettiş Gadget
1999 Aksiyon Sesler 4.1 41,734

Mısır Prensi
1998 Animasyon Sesler 7.1 107,567

Koca Bebek Joe
1998 Aksiyon Sesler 5.6 25,860

Asker
1998 Aksiyon Sesler 6.0 48,801
1998 Aksiyon Sesler 5.3 169,469

Demir Maskeli Adam
1998 Aksiyon Sesler 6.5 145,283

Evde Tek Başına 3
1997 Komedi Sesler 4.4 94,026

Yüz Yüze
1997 Aksiyon Sesler 7.3 323,943

Fatih Kull
1997 Fantastik Sesler 4.8 7,287

Kalıntı
1997 Korku Sesler 5.7 22,361
1997 Komedi Sesler 5.9 40,050

Dava
1996 Dram Sesler 6.0 11,822

Yeni Bir Başlangıç
1996 Komedi Sesler 7.3 220,974

Sinifta olay var
1996 Aksiyon Sesler 5.9 10,754

Kaçaklar
1996 Aksiyon Sesler 5.3 7,891

Korsan
1995 Aksiyon Sesler 5.6 23,988

Tehlikeli Bekleyiş
1995 Dram Sesler 6.3 11,952

Dürüst Oyun
1995 Aksiyon Sesler 4.2 11,305

Kongo
1995 Aksiyon Sesler 5.1 38,962

Ufaklık
1994 Komedi Sesler 4.6 60,565
1993 Suç Sesler 6.7 47,301

Tanrının Zırhı 2: Kondor Operasyonu
1991 Aksiyon Sesler 7.3 16,778
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (63,104) Supernatural (2,532) The Flash (2,053) Star Trek: Discovery (1,944) Into the Badlands (1,524) Arrow (1,483) American Gods (1,160) Vikings (1,157) This Is Us (1,058) The Big Bang Theory (1,001)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019