Giriş Kayıt
Elizabeth Lambert

Elizabeth Lambert (54)


Oyuncu

Elizabeth Lambert, 22 Eylül 1964 Orlando, Florida, ABD doğumlu oyuncu.

Witchboard III: The Possession (1995), Silent Hill: Homecoming (2008), (2009) Infamous (2009), (2007) Brain Dead (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Eylül 1964
Doğum Yeri: Orlando, Florida, ABD
Diğer Bir İsmi: Elizabeth [Locky] Lambert | Locky Lambert
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 46 Gerilim Oyuncu 7.8 15
2009 Aksiyon Oyuncu 8.2 3,286
2008 Aksiyon Oyuncu 7.2 1,319
2007 43 Korku Oyuncu 5.2 991
1995 31 Korku Oyuncu 4.2 627
1993 Dram Oyuncu 4.7 244
1989 25 Suç Oyuncu 5.9 1,145

Nükleer Santral Yanındaki Lise
1986 22 Komedi Oyuncu 5.7 6,937

Komiser Kolombo
1971 Suç Oyuncu 8.2 22,757
Dizi Altyazıları
Daredevil (3,299) Supernatural (3,264) Shameless (2,543) The Flash (2,270) Better Call Saul (2,146) The Big Bang Theory (2,006) Arrow (1,712) La Casa de Papel (1,156) Manifest (1,057) Black Mirror (943)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018