Giriş Kayıt
Pim Lambeau

Pim Lambeau (90)


Oyuncu

Marcella Ursula Philippina Lambeau, 22 Ekim 1928 Sint-Stevens Woluwe, Belçika doğumlu oyuncu.

Zwarte Tulp (2015) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Marcella Ursula Philippina Lambeau
Doğum Tarihi: 22 Ekim 1928
Doğum Yeri: Sint-Stevens Woluwe, Belçika
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 87 Kısa Metraj Oyuncu 6.5 147
2008 80 Suç Oyuncu 7.1 2,960
2006 Dram Oyuncu 6.8 363
2005 77 Dram Oyuncu 6.0 140
2003 75 Dram Oyuncu 6.7 1,227

Allah'ın Belası
2003 75 Suç Oyuncu 7.2 4,354
1994 Dram Oyuncu 3.4 224
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,848) Supernatural (1,748) Titans (1,355) Outlander (1,165) Better Call Saul (999) La Casa de Papel (914) Doctor Who (839) Arrow (820) Kidding (757) Supergirl (722)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018