Giriş Kayıt
Ross LaManna

Ross LaManna


Senarist

Ross LaManna, senarist.

Bitirim İkili (1998), Bitirim İkili 2 (2001), Bitirim İkili 3 (2007), Titanic (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Senarist 2.0 571

Bitirim İkili 3
2007 Aksiyon Senarist 6.2 140,019

Bitirim İkili 2
2001 Aksiyon Senarist 6.6 183,777

Bitirim İkili
1998 Aksiyon Senarist 7.0 217,811
1996 Aksiyon Senarist 5.9 3,871

Buz Cehennemi
1993 Aksiyon Senarist 5.2 852
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,755) This Is Us (2,520) Star Trek: Discovery (2,291) Gotham (1,650) The Flash (1,425) Vikings (1,242) The OA (1,069) The Blacklist (915) American Gods (853) Arrow (742)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019