Giriş Kayıt
Ka Tung Lam

Ka Tung Lam (51)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Ka Tung Lam, 21 Eylül 1967 doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist.

San taam (2007), İntikam Peşinde (2009), Seçim 2 (2006), Soğuk Savaş (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Eylül 1967
Diğer Bir İsmi: Gordon Lam | Gordon Lam Ka Tung | Lam Ka Tung
Burcu: Başak
Boyu: 1.78 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 50 Korku Oyuncu 5.9 322
2017 50 Aksiyon Oyuncu 5.6 374
2017 50 Aksiyon Oyuncu 6.6 2,299
2017 50 Korku Oyuncu 6.2 726
2017 50 Aksiyon Oyuncu 5.5 196
2016 49 Dram Oyuncu 4.7 50
2016 49 Aksiyon Oyuncu 4.7 256
2016 49 Dram Oyuncu 4.5 116
2016 49 Dram Oyuncu 6.3 38
2016 49 Suç Oyuncu 6.9 1,491
2015 48 Suç Oyuncu 5.2 263
2015 48 Komedi Senarist
Yapımcı
6.3 52
2015 48 Gerilim Oyuncu 3.9 31
2015 48 Korku Oyuncu    
2015 48 Aksiyon Oyuncu 5.1 241
2014 47 Aksiyon Oyuncu 5.3 578
2014 47 Gerilim Oyuncu 6.1 886
2013 46 Aksiyon Oyuncu 6.2 2,358
2013 46 Korku Oyuncu 5.6 320
2013 46 Dram Oyuncu 5.0 39

Uyuşturucu Savaşları
2012 45 Aksiyon Oyuncu 7.0 8,421

Soğuk Savaş
2012 45 Aksiyon Oyuncu 6.7 3,739

Otoban Oyunu
2012 45 Aksiyon Oyuncu 5.9 1,504
2011 44 Aksiyon Oyuncu 3.9 83

Sade Bir Hayat
2011 44 Dram Oyuncu 7.6 4,769

Çocuk Gözü
2010 43 Korku Oyuncu 4.3 747

Efeler
2010 43 Aksiyon Yapımcı 6.6 816
2010 43 Komedi Oyuncu 5.7 403
2009 42 Korku Oyuncu 5.8 188

İntikam Peşinde
2009 42 Aksiyon Oyuncu 6.6 5,904
2008 41 Suç Oyuncu 5.8 152

Ip Man
2008 41 Aksiyon Oyuncu 8.0 194,484
2008 41 Aksiyon Oyuncu 4.5 75
2008 41 Aksiyon Oyuncu 5.7 95

Serçe
2008 41 Dram Oyuncu 6.7 2,536
2007 40 Aksiyon Oyuncu 6.0 466
2007 40 Komedi Oyuncu 3.8 35
2007 40 Aksiyon Oyuncu 7.2 6,307
2007 40 Komedi Oyuncu 6.4 707

Hooked on You
2007 40 Komedi Oyuncu 6.7 310
2007 40 Aksiyon Oyuncu 6.3 1,576
2007 40 Komedi Oyuncu 4.5 80
2007 Oyuncu    
2006 39 Dram Oyuncu 6.6 109

Şaşkın Hırsızlar
2006 39 Aksiyon Oyuncu 6.7 11,714

Sürgün
2006 39 Aksiyon Oyuncu 7.3 7,760

Seçim 2
2006 39 Suç Oyuncu 7.4 5,135
2006 39 Komedi Oyuncu 6.1 125
2006 39 Komedi Oyuncu 6.2 209
2005 38 Komedi Oyuncu 6.7 780

Seçim
2005 38 Suç Oyuncu 7.1 8,616
2004 37 Aksiyon Oyuncu 7.3 4,163
2004 37 Komedi Oyuncu 6.2 792
2004 37 Gerilim Oyuncu 5.9 249
2004 37 Dram Oyuncu 6.3 1,310

Kirli İşler 3
2003 36 Aksiyon Oyuncu 7.0 11,383

Kirli İşler
2002 35 Suç Oyuncu 8.1 110,333
2001 34 Romantik Oyuncu 6.1 301

Love Me, Love My Money
2001 34 Komedi Oyuncu 5.9 260

Robot Polisler
1999 32 Aksiyon Oyuncu 6.0 2,062
1992 25 Aksiyon Oyuncu 6.1 44
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019