Giriş Kayıt
Angie Lam

Angie Lam (53)


Editör, Yapım Yöneticisi, Editör, Sesler

Angie Lam, 06 Aralık 1965 Hong Kong doğumlu editör, yapım yöneticisi, editör, sesler.

Kahraman (2002), Kung Fu Sokağı (2004), Kızıl Uçurum (2008), Ölü ya da Diri (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Aralık 1965
Doğum Yeri: Hong Kong
Diğer Bir İsmi: On-Yee Lam | Lam On Yee
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Maymun Kral 3: Kadın Krallığı
2018 53 Aksiyon Editör 5.5 904
2017 52 Aksiyon Editör 5.6 2,093
2016 51 Aksiyon Editör 6.0 2,505
2015 50 Dram Editör 6.4 486
2013 48 Aksiyon Editör 4.7 2,423

Batıya Yolculuk
2013 48 Macera Yapım Yöneticisi 6.8 10,524
2012 47 Dram Editör 6.6 377
2011 46 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Editör
5.9 7,628
2010 45 Komedi Editör 5.8 565
2010 45 Müzikal Editör 5.7 79

Aşk Arayışı
2010 45 Komedi Editör 4.5 116

Katiller Devri
2010 45 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.9 6,890
2009 44 Aksiyon Editör 4.5 420

Keskin Nişancı
2009 44 Aksiyon Editör 5.5 1,914

Red Cliff II
2009 44 Aksiyon Editör 7.6 21,361

Kızıl Uçurum
2008 43 Aksiyon Editör 7.4 40,966

Uzaylı Arkadaşım
2008 43 Komedi Yapım Yöneticisi
Editör
6.5 13,159
2007 42 Dram Editör 5.3 488

The Matrimony
2007 42 Dram Editör 5.6 309

Altın Çiçeğin Laneti
2006 41 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.0 39,838
2006 41 Aksiyon Editör 6.2 216

Ölü ya da Diri
2006 41 Aksiyon Editör 4.8 41,396
2006 41 Komedi Editör 7.0 398
2006 41 Aksiyon Editör 6.6 2,270

Evim, Güzel Evim
2005 40 Korku Editör 5.8 339
2005 40 Romantik Editör 7.3 54

Yedi Kılıç
2005 40 Aksiyon Editör 6.2 8,675

Parlayan Hançerler
2004 39 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 101,277

Kung Fu Sokağı
2004 39 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Editör
7.8 114,248
2004 39 Komedi Editör 5.6 118
2004 39 Komedi Editör 4.8 105
2004 39 Aksiyon Editör 6.7 421
2004 39 Dram Editör 5.2 247
2003 38 Romantik Editör 6.0 387
2003 38 Dram Editör 6.1 182

Kahraman
2002 37 Aksiyon Editör 7.9 164,357

Kara Maske 2
2002 37 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Editör
3.6 1,567

Ölüm Melekleri
2002 37 Aksiyon Editör 5.6 6,578
2002 37 Korku Editör 5.0 172
2002 37 Komedi Editör 6.0 416
2002 37 Komedi Editör 5.5 116
2001 36 Aksiyon Editör 4.1 104
2001 36 Suç Editör 6.6 246
2000 35 Dram Editör 6.8 11
2000 35 Aksiyon Editör 5.6 48

The Conmen in Vegas
1999 34 Editör 5.6 361
1998 33 Aksiyon Editör
Editorial Department
5.3 496
1998 33 Aksiyon Editör 4.7 161
1997 32 Aksiyon Editör 6.8 863
1996 31 Editör 6.4 99
1996 31 Aksiyon Editör 5.8 1,676

Büyük Risk
1995 30 Aksiyon Editör 6.1 3,695

Kahraman Babam
1995 30 Aksiyon Editör 6.6 4,506

Kızıl Ejder
1994 29 Aksiyon Editör 6.4 4,903

Savunucu
1994 29 Aksiyon Editör
Editorial Department
Çeşitli
6.4 4,426
1993 28 Aksiyon Editör 7.6 14,551

Çifte Savaşçılar
1993 28 Aksiyon Sesler
Editör
7.3 8,744
1993 28 Aksiyon Editör 7.1 3,745
1993 28 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.2 6,786

Bir Zamanlar Çinde 3
1993 28 Aksiyon Editör 6.8 5,834
1992 27 Aksiyon Sesler 7.3 3,326

Bir Zamanlar Çinde 2
1992 27 Aksiyon Editör 7.5 8,259

Kılıç Ustası 2
1992 27 Aksiyon Sesler
Editorial Department
7.3 3,720
Dizi Altyazıları
True Detective (8,195) Shameless (4,157) Vikings (2,794) Inside No. 9 (2,126) Counterpart (1,645) Project Blue Book (1,345) The Blacklist (1,311) Shooter (1,238) Arrow (1,222) The Flash (1,190)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019