Giriş Kayıt
Ali Lakrouf

Ali Lakrouf


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Ali Lakrouf, kameraman, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Kameraman 6.4 272
2012 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 7.8 5
2008 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni    
2005 Dram Görüntü Yönetmeni 6.5 12
1998 Dram Kameraman 6.4 157

Beşinci Element
1997 Aksiyon Kameraman 7.7 394,663

Bulutların Ötesinde
1995 Dram Kameraman 6.5 5,014
1992 Aksiyon Kameraman 4.7 338
Dizi Altyazıları
Vikings (8,352) True Detective (6,067) The Punisher (3,974) Supernatural (3,301) The Big Bang Theory (2,981) Gotham (2,286) The Blacklist (1,786) Outlander (1,603) Star Trek: Discovery (1,501) Luther (1,350)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019