Giriş Kayıt
Jean-Louis Lahaye

Jean-Louis Lahaye


Oyuncu

Jean-Louis Lahaye, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Müzik Oyuncu 7.1 139
2014 Müzik Oyuncu 6.7 181
2013 Aile Oyuncu 7.0 158
2012 Müzik Oyuncu 7.6 160
2011 Müzik Oyuncu 6.7 215
2010 Müzik Oyuncu 7.3 202
Dizi Altyazıları
True Detective (7,086) Vikings (5,692) The Punisher (2,565) Shameless (2,142) The Big Bang Theory (2,014) Supernatural (1,975) Outlander (1,789) Gotham (1,391) The Blacklist (1,240) Black Mirror (1,163)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019