Giriş Kayıt
Sarah Lafleur

Sarah Lafleur


Oyuncu

Sarah Lafleur, oyuncu.

Kara Göl 2 (2007), Terminal Invasion (2002), (2006) Ugly Betty (2006), (2004) Aşka Davet (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Sarah LaFleur | Sarah LeFleur
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Göl 2
2007 Korku Oyuncu 3.2 5,704
2006 Komedi Oyuncu 6.6 37,261
2005 Dram Oyuncu 5.3 129

Aşka Davet
2004 Komedi Oyuncu 6.1 40,142
2003 Suç Oyuncu 8.5 1,178
2002 Aksiyon Oyuncu 5.0 1,966
1997 Aksiyon Oyuncu 6.3 3,501
1995 Animasyon Oyuncu 5.5 88
1995 Animasyon Oyuncu 7.6 1,126

Ayın Öteki Yüzü
1995 Animasyon Oyuncu 7.7 10,575
1994 Animasyon Oyuncu 7.8 1,448
Dizi Altyazıları
True Detective (4,805) Shameless (3,760) Vikings (2,130) Inside No. 9 (1,674) Counterpart (1,500) Project Blue Book (1,363) The Blacklist (1,213) The Flash (1,205) Arrow (1,191) This Is Us (806)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019