Giriş Kayıt
Nathan Lafionatis

Nathan Lafionatis


Görsel Efekt, Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Nathan Lafionatis, görsel efekt, yapımcı, yapım yöneticisi.

Kusursuz Cinayet (1998), (1999) Köstebek (1999), (2001) Ali (2001), (2001) Kontrol Dışı (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İlk 20 Milyon
2002 Komedi Görsel Efekt 5.6 2,974

Ölümüne Takip
2002 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 68,062
2001 Biyografi Görsel Efekt 6.8 87,269
2001 Dram Görsel Efekt 7.4 166,261

Kontrol Dışı
2001 Dram Görsel Efekt 6.1 27,279

Uzay Kovboyları
2000 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 67,977

Köstebek
1999 Biyografi Görsel Efekt 7.9 148,570
1999 Komedi Görsel Efekt 6.9 8,488

Kusursuz Cinayet
1998 Suç Görsel Efekt 6.5 72,746

Son Gece
1998 Komedi Yapımcı 7.2 8,812
1996 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.0 114
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,906) This Is Us (2,515) The Flash (2,324) Star Trek: Discovery (2,095) Arrow (1,458) Vikings (1,442) American Gods (1,403) The Blacklist (1,180) Love, Death & Robots (923) The OA (786)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019