Giriş Kayıt
Sandra Ellis Lafferty

Sandra Ellis Lafferty (79)


Oyuncu

Sandra Ellis Lafferty, 01 Ağustos 1940 Colorado, ABD doğumlu oyuncu.

After (2012), Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak (2013), Bodies, Rest & Motion (1993), Steel Country (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ağustos 1940
Doğum Yeri: Colorado, ABD
Diğer Bir İsmi: Sandra Lafferty
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 78 Gizem Oyuncu 6.2 1,427
2016 76 Dram Oyuncu 6.1 5,794
2016 76 Komedi Oyuncu 5.3 372
2016 Dram Oyuncu 7.3 8,901
2016 76 Aile Oyuncu    

Hayatımın Yolculuğu
2015 75 Macera Oyuncu 6.3 22,154
2015 75 Aksiyon Oyuncu 6.5 81,119
2015 75 Dram Oyuncu 5.5 1,708

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 73 Macera Oyuncu 7.5 577,519

Tutsak
2013 73 Suç Oyuncu 8.1 529,968
2012 72 Gerilim Oyuncu 5.5 4,904

Açlık Oyunları
2012 72 Macera Oyuncu 7.2 797,917
2011 71 Aksiyon Oyuncu 5.8 44
2011 71 Komedi Oyuncu 5.9 43,440
2011 71 Korku Oyuncu 5.2 17,408
2010 Belgesel Oyuncu 8.7 3,761
2010 70 Dram Oyuncu 6.6 495
2009 69 Korku Oyuncu 5.3 13,443
2008 Dram Oyuncu 8.2 5,611

Sınırları Aşmak
2005 65 Biyografi Oyuncu 7.9 213,669
2001 61 Aksiyon Oyuncu 5.2 1,100
2001 Dram Oyuncu 7.3 754

Tanrı'nın Ordusu 3
2000 60 Fantastik Oyuncu 5.6 4,693

Marilyn Ve Ben
1996 56 Biyografi Oyuncu 6.1 2,417

Kehanet
1995 55 Korku Oyuncu 6.5 27,303

Elm Sokağında Kabus 7: Yeni Kabus
1994 54 Fantastik Oyuncu 6.5 46,632
1993 53 Dram Oyuncu 6.6 1,598
1993 53 Western Oyuncu 5.5 3,696
1993 53 Dram Oyuncu 5.6 2,069
1991 51 Dram Oyuncu 7.5 7,572
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019