Giriş Kayıt
Yves Lafaye

Yves Lafaye


Görüntü Yönetmeni, Kameraman

Yves Lafaye, görüntü yönetmeni, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Görüntü Yönetmeni
Kameraman
   
2011 Dram Görüntü Yönetmeni
Kameraman
6.9 21
2006 Dram Görüntü Yönetmeni 5.8 325
2004 Dram Görüntü Yönetmeni 6.5 794
1976 Dram Görüntü Yönetmeni 6.6 84
1975 Dram Görüntü Yönetmeni 6.7 215
1975 Dram Görüntü Yönetmeni 6.2 277
1974 Dram Görüntü Yönetmeni 7.0 103
1974 Fantastik Görüntü Yönetmeni 6.3 693

İki İngiliz Kız
1971 Romantik Kameraman 7.5 4,084
1971 Komedi Kameraman 7.1 103
Dizi Altyazıları
Vikings (5,919) Supernatural (2,663) Titans (2,544) The Flash (1,878) Doctor Who (1,320) The Gifted (1,305) Outlander (1,117) The Big Bang Theory (1,080) La Casa de Papel (1,028) Black Mirror (1,000)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018