Giriş Kayıt
Yves Lafaye

Yves Lafaye


Görüntü Yönetmeni, Kameraman

Yves Lafaye, görüntü yönetmeni, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Görüntü Yönetmeni
Kameraman
   
2011 Dram Görüntü Yönetmeni
Kameraman
6.8 20
2006 Dram Görüntü Yönetmeni 5.8 323
2004 Dram Görüntü Yönetmeni 6.5 781
1976 Dram Görüntü Yönetmeni 6.5 79
1975 Dram Görüntü Yönetmeni 6.7 211
1975 Dram Görüntü Yönetmeni 6.2 273
1974 Dram Görüntü Yönetmeni 7.0 103
1974 Fantastik Görüntü Yönetmeni 6.3 683

İki İngiliz Kız
1971 Romantik Kameraman 7.5 4,049
1971 Komedi Kameraman 7.1 103
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,764) Supernatural (4,596) The Big Bang Theory (3,410) The Flash (2,596) Better Call Saul (1,991) A Discovery of Witches (1,939) Shameless (1,768) Titans (1,680) La Casa de Papel (1,193) Manifest (1,126)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018