Giriş Kayıt
Mikhail Ladygin

Mikhail Ladygin (77)


Oyuncu

Mikhail Ladygin, 22 Aralık 1912 doğumlu oyuncu.

Na bolshoy doroge (1967) yapımıyla biliniyor.

Mikhail Ladygin, 30 Mayıs 1990 tarihinde (77 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 22 Aralık 1912
Ölüm Tarihi: 30 Mayıs 1990
Diğer Bir İsmi: M. Ladygin
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1970 58 Dram Oyuncu 7.2 152
1969 57 Aile Oyuncu    
1968 56 Oyuncu 6.6 8
1960 48 Dram Oyuncu 7.4 171
1956 44 Macera Oyuncu 7.1 99
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018