Giriş Kayıt
Aldo Lado

Aldo Lado (88)


Senarist, Yönetmen, Yönetmen Asistanı, Yapımcı

Aldo Lado, 05 Aralık 1934 Fiume, İtalya. [bugünkü Sırbistan] doğumlu senarist, yönetmen, yönetmen asistanı, yapımcı.

La corta notte delle bambole di vetro (1971), Gecenin Son Treni (1975), Chi l'ha vista morire? (1972), La vittima designata (1971) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Aralık 1934
Doğum Yeri: Fiume, İtalya. [bugünkü Sırbistan]
Diğer Bir İsmi: George B. Lewis
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 74 Korku 4.7 832

Otel 2
2007 73 Korku 5.5 91,293
2005 71 Suç Senarist
Çeşitli
4.4 541
1997 63 Dram Yapımcı 5.9 1,315
1994 60 Biyografi Yapımcı 6.8 6,909
1990 56 Suç Senarist
Yönetmen
6.2 38
1987 53 Dram Senarist
Yönetmen
4.8 209
1980 46 Aksiyon Senarist 6.0 522

Uzay Kartalları
1979 45 Bilim-Kurgu Yönetmen
Senarist
3.8 1,012

Gecenin Son Treni
1975 41 Korku Senarist
Yönetmen
6.1 3,114
1974 40 Komedi Yönetmen 5.4 133
1972 38 Gizem Senarist
Yönetmen
6.4 2,678
1971 37 Korku Yönetmen
Senarist
6.6 3,302
1971 37 Gerilim Senarist
Yönetmen Asistanı
6.5 779
1971 37 Komedi Yönetmen Asistanı 4.4 261

Konformist
1970 36 Dram Yönetmen Asistanı 7.9 30,967
1967 33 Western Yönetmen Asistanı 6.3 52
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022