Giriş Kayıt
Guy Lacourt

Guy Lacourt (59)


Yapım Yöneticisi, Yönetmen Asistanı, Yönetmen

Guy Georges Joseph Lacourt, 07 Ağustos 1910 Lyon, Rhône, Rhône-Alpes, Fransa doğumlu yapım yöneticisi, yönetmen asistanı, yönetmen.

Therese and Isabelle (1968) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Guy Georges Joseph Lacourt
Doğum Tarihi: 07 Ağustos 1910
Doğum Yeri: Lyon, Rhône, Rhône-Alpes, Fransa
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1968 58 Dram Yapım Yöneticisi 6.3 521

İstanbul'da Fırtına
1965 55 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.0 101
1964 54 Dram Yapım Yöneticisi 6.9 71
1953 43 Komedi Yönetmen 5.9 28
1938 28 Komedi Yapım Yöneticisi
Çeşitli
6.6 122
1938 28 Komedi Çeşitli 6.9 248
1937 27 Komedi Yönetmen Asistanı 7.1 289
1937 27 Komedi Yönetmen Asistanı 7.2 434
Dizi Altyazıları
True Detective (7,824) Shameless (3,879) Vikings (2,499) Inside No. 9 (1,928) Counterpart (1,460) The Blacklist (1,251) Shooter (1,193) Arrow (1,155) Project Blue Book (1,015) Gotham (1,005)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019